Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a Probuxal?

Mi történt a Probuxal?

Figyelt kérdés
Már 09. este óta be se hozza az oldalt. Valaki tud linkelni egy fórumot ahol erről beszélnek? Vagy tudjátok pontosan miért?

2014. okt. 11. 09:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
paidvert et nyomom. a stósz a BAP ok növelésében van. Ha össze is klikkelsz pénzt, érdemes Campaignon okat venni rajta. Igy magasabb szintre kerülhetsz ahol majd több és értékesebb reklámokat kapsz. Rokonom havi $40 körül kattog össze rajta és idövel növexik a profit. Szóval az elején jobb ha minden 1$ összegyült dollárodért hirdetéseket veszel. Ne úgy gondolkodj, hogy amint összejön lové azonnal kihúzd. Érdemes befektetni. Kb. úgy 66% át érdemes visszaforgatni mikor már jobban megy. Az elejében semmit se kérj ki hanem vegyél rajta reklámokat. probux, fuse, zapbux nak úgytudom ugyan az a tulajdonosa. Tehát 3 horoggal pecázza a jóhiszemü klikkelöket. Nekem csak kb. 12$ om veszett oda amit sok idö alatt klikkeltem össze. Jónak tartom még a hunbux ot, clicksense t, meg a froggyhits et is. Referál linkjeimet szándékosan nem tettem fel, nehogy azzal gyanúsitsatok, hogy anyagi érdekböl reklámozok.
2014. okt. 25. 16:37
 32/32 anonim ***** válasza:
Figyelmetekbe ajánlom a digadz.com oldalt. Hasonló elven müködik m int a Paidverts amit már nyomok 1 edeje és megvagyok vele elégedve nagyon. A digadz.com tegnap indult. Aki kéri, elküldöm neki a reflinkemet.
2014. dec. 1. 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!