A WiFi egy ideig tökéletesen működött mind idáig, de 3 hete történt valami és egyszer csak nem bocsát ki jelet .3 hétig vártam hátha megjavul magától, de semmmi . Mi történt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ezek után meguntam a várakozást és nyomtam neki egy reboot-ot . Azóta ad ki jelet a WiFi router , de ha telefonnal próbálok rá csatlakozni , beirom a jelszót kiirja a telefonom , hogy : hitelesités , utána azt irja , hogy : megjegyezve és utána kikapcsolja . Hogy oldhatom meg ezt a problémát ? A modem tipusa : ASUS RT-N10E . És a laptop pedig csatlakozik , de nem ad neki jelet a WiFi .2014. okt. 2. 10:17
1/4 Tengor válasza:
"Azóta ad ki jelet a WiFi router" <> " És a laptop pedig csatlakozik , de nem ad neki jelet a WiFi ."
Akkor most ad jelet v. sem? Lehet, hogy elromlott?
Csinálj rajta egy gyári visszaállítást, majd állítsd be újra. Ha ezután sem megy, akkor garanciáztasd v. cseréld le!
2/4 A kérdező kommentje:
A laptop kap WiFi jelet , de nincs internetkapcsolat . Reboot-ot kapott , de nem tudom megfelelően beállítani . Pontosabban mit kell rajta állítani ?
2014. okt. 2. 18:19
3/4 Tengor válasza:
Nem reboot, gyári visszaállítás. (bár gondolom te ez utóbbit érted reboot alatt).
Be kell állítani, mint ha teljesen új lenne: internet beállítások, wifi beállítások, esetleg portok.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen , a gyári beállitásokra gondoltam .
2014. okt. 6. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!