Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a Probuxal?

Mi történt a Probuxal?

Figyelt kérdés
Már 09. este óta be se hozza az oldalt. Valaki tud linkelni egy fórumot ahol erről beszélnek? Vagy tudjátok pontosan miért?

2014. okt. 11. 09:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Fórumon nem lehet új post ot küldeni.

"We are performing a small maintenance.

This maintenance will take 24 hours.

Please try back later."

Ugyanaz a séma mint a probux meg a zapbux esetében. Elodázza a kifizetéseket meg a forumozást müszaki okokra hivatkozva. orrunknál fogva vezet minket. Nemsokára összegyülik itt is a minimal payout om. Gondolom annak kifizetése is el lesz odázva a végtelenségig.

2014. okt. 13. 18:52
 12/32 A kérdező kommentje:

Én 3 napig csináltam fusebuxot, utána valami azt súgta kamu.

Szóval egyedül a NeoBux fizet eddig.

Valaki arról az Ojooo-ról tud valamit?

2014. okt. 13. 19:06
 13/32 anonim ***** válasza:
Szia! A Neobuxon kívül van még olyan ami fizet, csak lehet még kezdetleges. Talán rendelek egyet BuxHostnál (Lehet a buxhostnál rendelik a csalók, de a tulaj a lényeg, nem a kiszolgáló), és én fizetni fogok. Csak majd be kell lendíteni az oldalt. 1 Klikk értéke 0,005-0,02$ lesz.
2014. okt. 13. 22:05
 14/32 A kérdező kommentje:

Kösz, hogy írtál 13, de szeretnélek figyelmeztetni, hogy valószínűleg átverés.

Összeraknak neked egy teljesen jó oldalt, neked meg csak a tulajnak kell lenni? Akkor inkább megtartaná magának, hogy még több pénzt keressen. Másik, hogy túl nagy a konkurencia.

Szerintem akkor lehetne tényleg nyereséges egy ilyen oldal ha pl Auchanos hirdetésekre kéne kattintani.

De te tudod, majd írj ide ha megvan.

2014. okt. 13. 23:03
 15/32 anonim ***** válasza:

[link]

Arulják az oldalt. Nemrég óta klikkelek rajta. Lehetséges, hogy ilyen módon akarnak kisiklani a felhasználók fókusza alól. 6 PTC oldallal kezdtem klikkelni. Most ezekböl 2 maradt: [link] és a ClickSense.

Érdemes foglalkozni PTC vel? A felhasználók azon morfondiroznak, hogyan klikkeljenek hamis akontokon meg automatikus segédprogramokkal. A PTC tulajdonosok meg azon agyalnak, miként használják ki minnél erösebben a tagokat. Erkölcstelenség mindkét oldalról. Ez miatt álatlánosságban tekintve, használhatatlan ez a pénzhezjutási forma.

2014. okt. 14. 06:04
 16/32 anonim ***** válasza:

Igen kérdező utána észrevettem hogy te is ugyanazt írtad amit én a probuxon többet lehetett kereseni idézőjelbe. csak nem javítotam ki.

De illúzióid ne legyenek a neoval sem ,ha már ennyire véded ugyan áruld már el az eddigi pályafutásod mikor kezdtél mennyit fektettél be és most mennyi profiton állsz?

Remélem nem azt fogod mondani hogy van 2$ profitod mert akkor nem tudlak komolyan venni.

Persze az elején még mindenki azt látja hogy pörögnek a mutatók meg az is krúva aranyos ahogy kiírja neked a neo hogy Earned :20$ közbe az nem a profitod hanem annyit forgattál vissza bérlésre szóval kérlek azt mondd meg mennyit feketetél be és hány nap alatt mennyi a +profitod.

Én 10 hónapig csináltam és -15$ a profitom :D

És akkor olyanokkal kábítottak fórumon hogy azért vagyok veszteséges mert nem 250napra hosszabítom az embereket lol

Mondom nekik mi a rákért hosszabítanák akár csak 90napra is bárkit mikor 90% uk egy hét után halott...

Erre a pö cs moderátor válasza az volt hogy itt van mikike aki a semmiből ért el sikereket ,utána megjegyezte ő nyert egy goldent ... na akkor miről beszélünk?

Az Ojoo t is felejtsétek el azt 5 hónapig bírtam oda is befizettem vagy 7 dolcsit természetesen semmi nem jött vissza viszont a reklámok a végére már olyanok voltak hogy minden kattintás után az egérrel kellett rajzolni egy mintát hogy elfogadja a gép na mondom ott rohadjon meg majd biztos ezt fogom csinálgatni a semmiért .

A többi szutyok és magyar hunbux is felejtős most néztem napi 0,04 et kereshetsz de ezért vagy 40db fél perces reklámot kell megnézni aztán persze ezek is lelépnek a pénzeddel .

Akkor ott vannak még az egy családhoz tartozó Clicx sense és Ad click és még vagy 20 ilyen retek oldal ami egy ember kezében van ,csak arról ismered fel hogy ugyan az az oldalak elrendezése betűtipusa meg az ablakok csak más a szín meg a név de ugyan úgy lekattintasz egy reklámot és még várni kell aztán kiírja hogy nem nyert ,na ezek az oldalak ha fel is írták a pár ezred centemet a másnapi belépésre megint nulla volt az egyenlegem.

Szóval ez a ptc világ már annyira átlátszó számomra hogy ránézésre megmondom melyiken mennyit fogsz bukni.

2014. okt. 14. 15:03
 17/32 A kérdező kommentje:

De NeoBux tényleg fizet, egyetlen baj az, hogy keveset lehet összeklikkelni, és sokkal inaktívabbak referáltak mind mondjuk probuxon.

0$-t fektettem be, összesen 5$nyi pénz kattintottam össze, de abból lejön a referáltak fenntartási költsége így 3 hónap alatt lett 3$-om (Igaz ez nevetséges, de egyik barátom directje vagyok ezért legalább őt is gazdagítom. Pár napja kértem ki a 3$-om, szóval most 0.1$ van.

2014. okt. 14. 17:21
 18/32 anonim ***** válasza:

Tehát három hónap alatt kerestél 726 ft ot és elfelejtetted levonni a neo kivevési diját + a bankszámlára utalás és forintba átváltási díjat amit majd a bankod számláz , tehát durván kerestél 500/3= Havi 166 Ft ot XD

Na akkor prognosztizáljuk grafikonon mire számíthatsz :3 hónap alatt havi 166ft ,6 hónap alatt szorgos munkával talán eléred a havi 500Ft ot , egy év múlva eléred a havi 1000Ft ot de akkor mázlista vagy .

Nézzük mennyibe kerül egy év golden : 21 000Ft tehát neked egy év alatt meg kell keresned a 21 rugót + nyilvánvaló hogy ha pénzt keresni vagy ott akkor te is vásárolni fogsz zsebből embereket legalább egy 10 es ért különben a kevés embered ha havi ezret profitál az még mindig csak 12 rugó így buktában vagy.

Szóval óvatosan számolva is neked 31 rugót kell kitermelned erre van egy éved ha viszont nem tervezel goldent ahogy én sem akkor csak az emberek árát kell valahogy visszakeresni .

Nos szerinted ha én nem tudtam 10 hónap alatt az emberek árának a felét sem visszatermelni akkor te talán kivétel leszel?

Vagy te igazából nem is akarsz ezzel havi 200ft nál többet keresni mert az úgy megoldható csak azt nem tudom mire fogod költeni talán veszel egy gombóc fagyit tölcsér nélkül belőle ? :D

2014. okt. 14. 22:19
 19/32 A kérdező kommentje:

Paypalra utaltam, jó 3$nál egy kicsit többet, szóval most kereken van 3$-om ami kb 700ft.

Azt tervezem, hogy ebből rendelek ebayen egy cuccból kettőt aminek darabját 700 és 1000ft között tovább tudom adni. De ez már nem ide kapcsolódik.

Sajnos csak ez van, ha tudsz jobban fizető PTC-t szólj.

Nem akarok úgy járni mint te, (kösz, hogy szóltál) szóval nem fogok pénzt beadni sehova.

2014. okt. 14. 22:27
 20/32 anonim ***** válasza:

Ujból megindult a probux. Lóvét még mindig nem ad ki de lehet klikkelni a sok szép reklámra :)

Amúgy a paidverts.com ot tartom OK nak. Amolyan "régi jó" fajtájú oldal. Rokonom is ajánlotta, akinek tapasztalt PTC zö ismerösei vannak.

2014. okt. 15. 06:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!