Átvertek mit tegyek?
Néhány hete egy ismeretlen tag pénzt kínált (15.000 Forintot) hogy nyissak egy bankszámlát saját nevemre, de ő fogja használni a számlát. Sajnos belementem, keresett a rendőrség hogy valamilyen internetes csalásra használta a számlát, a bankban is én voltam bent pénzt felvenni amit később neki adtam át, mivel így egyeztünk meg, ezrét is pénzt kaptam!
Mit tehetek?????
Hány éves vagy? Ha elmúltál 18, akkor keress sűrgősen egy csalási ügyekkel foglalkozó ügyvédet. És fogadd meg a tanácsot, amit itt fentebb írtak: irány a rendőrség. Részletes beismerő vallomással megúszhatod talán felfüggesztettel. De hogy lehettél ekkora lúzer? Ismeretlennel üzletelsz és még sok pénzt is átadsz neki?
Arról nem beszélve, hogy nagyobb összegek készpénzes felvétele a bankban: ezt két nappal előbb meg kell rendelni és az átadás külön szobában történik. Tehát van tanu, sőt a bankoknál kamerarendszerek is működnek. Megvan valahol a csaló képe! Amikor házat vettünk, az eladónak készpénzzel kellett fizetni, mert minden számláját zárolta már a bank (svájcifrank...). És így történt a mi bankunkban a pénz felvétele és átadása. Utólag derült ki, hogy a víz-csatorna-villany sem volt kifizetve hónapok óta. De üsse kavics, kifizettük, mert a ház jó.
3x kérdezték, hogy hány éves vagy.
Ennyire nehéz értelmezni a kérdéseket, vagy direkt nem akarsz rá válaszolni?
Ilyen esetekben igen is fontos az, hogy mennyi idős vagy ill. hogy volt-e már dolgod a rendőrséggel.
Hihetetlen, hogy vannak olyan emberek mint amilyen te is vagy.
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy mi játszódott le a fejedbe mikor az illető felkeresett téged...
Ha pszichológus lennék biztos érdekelne a személyiséged, mert az valami botrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!