Tusu72 kérdése:
Mai napon regisztráltam az NCORE-on legalábbis azt hittem,1500ft+áfa volt az ára az AKTIVÁLÓ KÓD-nak. Hát amikor beléptem először azt hittem vicc az egész, az oldalon 123 FELHASZNÁLO-és 21 TORRENT VAN! 72.92GB ADATMENNYISÉGGEL! MOST AKKOR ÁTVERTEK?
Figyelt kérdés
Ja igen a torrent oldal neve nCORE.hu2012. aug. 15. 21:14
1/13 anonim válasza:
igen átvertek mivel az igazi az ncorePONTcc
3/13 anonim válasza:
Igen, gratulálok, átvertek!
Nem véletlenül ezer helyen írták, hogy az ÖSSZES ilyen hirdetés kamu és CSAK a .cc-s az igazi oldal.
4/13 A kérdező kommentje:
Legalább nem vettek le több lóvéval igy jártam!
2012. aug. 15. 21:19
5/13 anonim válasza:
ncoreon soha nincs sms regisztráció, csak meghívóval megy a dolog. Van, aki pénzért árul valós ncore meghívót, de az nem aktiváló kód, hanem egy email és abban egy link.
6/13 anonim válasza:
Már az sem teljesen igaz, hogy soha nincs sms-reg, mert áprilisban is volt, és nem volt átverés.
Most is ha valakinek kifizeted a támogató sms-t, akkor kedvezményes pontszámú meghívóval bejuttathat.
Ehhez viszont muszáj hogy legyen egy ismerős tag aki az igazi oldalon van bent, ismeritek és megbíztok egymásban, különben átvernek ahogy most is.
7/13 anonim válasza:
Igen, ha valakinek fizetet a támogató sms-t (800+ÁFA=1016 Ft) akkor 1000 pont helyett 50-ért tud meghívni
(ez kb. lófasz, nekem 1,5 nap alatt megvan:D)
8/13 anonim válasza:
Az oldalon nincs arányszámítás és minden free amit letölt. Ha ezt mondta, akkor csak le akar rázni, mert ennek nincs köze a meghíváshoz. Ha fizet, akkor meghívhat.
9/13 A kérdező kommentje:
Kösz szépen
2012. aug. 16. 13:21
10/13 anonim válasza:
viszont jelentsd fel...csak azért mert lehet üzletszerű csalásról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!