Hogyan lehet több nézettségem és feliratkozóm youtube-on?
Figyelt kérdés
Most már hetente rakok fel videókat. Ha van valakinek valami jó ötlete, az kérem segítsen. Sértő válaszokat nem kérek. Itt a csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCLADyeeahDBgFNO0izd_nRg 2014. szept. 23. 22:38
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbálj népszerűbb számokból csinálni drum covert! :)
2/4 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel. Amennyiben népszerű, vagy netán magyar cover-eket töltenél fel, én tutira nézném, mert ez a mániám.
Azért feliratkoztam. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2014. szept. 24. 19:36
4/4 anonim válasza:
#1 vagyok
Egy olyan ötlet jutott még eszembe, hogy kereshetnél guitar cover gyáros emberkéket, és összeállhatnál velük, akár csak 1-1 produkció erejéig: te adnád a dob sávot, ő a gitárt, és a többit meg valami backing track, és a videót is összevágnátok. Így mindketten profitálhattok belőle, összeadódhatnak a feliratkozóitok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!