Hogy lehetne nagy a nézettségem youtubon?
Figyelt kérdés
Csináltam outlastos vidit. Eddig felraktam 2-őt az elsőn 21 nézettség van a másikon meg csak 3 :( . Mit csináljak, hogy többen lássák?2014. jún. 24. 14:28
2/9 A kérdező kommentje:
Például?
2014. jún. 24. 14:29
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, engem nem érdekel semmi. :) De nyilván akkor fognak sokan nézni, ha érdekes amit mutatsz.
4/9 anonim válasza:
Szerinted ha mi itt tudnánk, hogy hogyan kell nagyon nagy nézettségű videókat csinálni, akkor nem tennénk meg?
Magadnak kell rájönnöd, hogy mitől jön a nézettség, nem pedig mástól kérdezgetni. Olyan ezt, mint a "Hogyan keressek 1 millió forintot 10 perc alatt a fotelban ülve?" c. kérdések.
G.
5/9 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy a kis videósok mi a tökömet készítenek. Ott van Bturbo, ő is csinált Outlast végigjátszást, megnéztem. Akkor miért nézném meg, hogy a 10 éves pistike hogyan játszotta végig?
6/9 anonim válasza:
Szerinted majd gameplay videóktól nagy nézettséged lesz?
7/9 anonim válasza:
A marketing szakma összesen két szó: hatalmas csöcsök.
8/9 anonim válasza:
Tedd érdekesebbé. Vágj ki 1-2 részt, és remixeld őket, vagy foglalad 1-1,5 percbe a gameplayt. Senkinek nincs ideje, és kedve, nézni ahogy más játszik.
9/9 Kati Tibor válasza:
BTurbonak is valahol elkellet kezdenie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!