Jencisite00 kérdése:
Hogyan lehetne youtubon több feliratkozóm és nézettségem?
Figyelt kérdés
Már 7 hónapja videózok,különböző videókat csinálok: AMV,Gameplay http://www.youtube.com/user/JenciSite 2013. máj. 28. 15:13
1/5 anonim válasza:
Minden 10/11/12/13/13/15? éves hülye gyerek ezt csinálja. 100 Dunát lehetne veletek rekeszteni. És olyan mind1, hogy a többi hülye a te, vagy a más által készített szart nézi, mert mindegyik ugyanolyan.
2/5 anonim válasza:
Mivel ráértem, megnéztem a "csatornádat". Hát öregem, ez siralmas. Alpári beszéd, tartalom semmi, szóval egy nagy nulla az egész. Mi lett volna az elképzelésed a célcsoportot illetően ? Nem kell válaszolni, mert nem ér annyit. Ne erőltesd ezt a videózás izét, mert csak égeted magad.
3/5 anonim válasza:
előttem már leírták. minek akarsz te nagy nézettséget? ahhoz nem ártana teljesíteni is...ez meg ráadásul a gameplay csatornák legalja...na meg az a chatroulette-es videó is...nem tudom, te mit élveztél benne, de nekem nem jött át semmi...az elején lévő "csó" köszönésért meg külön gratulálok, de mért van az, hogy minden ilyen ember HerBy-től lopkodja a beszólásait, és úgy akar valaki lenni? tovább néztem volna, lehet még belekerült valahol egy "cucckombó" beszólás is...de nem volt erőm 1 percnél tovább nézni. én is azt ajánlom, hogy hagyj fel ezzel, mert soha senkit nem fog ez érdekelni.
4/5 anonim válasza:
Gameplayel soha nem fogsz nézettséget szerezni.
Már tele van vele a Youtube.
Mondom ezt tapasztalt Youtubosként.
Én 3 éve videózok,szórakoztató videókat töltök fel,és elértem egy bizonyos nézettséget partnerséggel.
A Magyaroknak szórakozás kell,és nem Gameplay mert azt nem sokan nézik már.
Szóval válts témát:Vlog,szórakozás,paródia,
(admin4911)
5/5 A kérdező kommentje:
Na mindegy azért köszi a válaszokat ! :) akkor inkább abbahagyom
2013. máj. 29. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!