Mobilinternet előfizetése mindenképpes szükséges?
Tavaly vettem egy apple ipadot és a csaj mondta,hogy kell rá net,meg akit előtte kérdeztem az is mondta,hogy kell rá. Csak akkor vehettem volna meg ha mindenképpen köttetek mobil netet? Vagy csak azért kellett,mert ez nekik úgymond nyereségesebb? Úgy terveztem,hogy itthon használnám,de elég nehéz rá csatlakozni a wifire bárhol is sőt nem lehetett,de nem is próbálkoztam vele,mert van rajta mobil net,amit nem bánok,mert így bárhol tudom használni. Iphone-t vagy ipadot akartam végül az ipad lett,mert nagyobb,nagyobbak a betűk könnyebben meg több ujjal lehet írni, nem úgy mint telefonon.
Most egy iphone-on gondolkodom talán a 6-on vagy 5s még nem tudom. Na most,ha elmegyek megvenni,akkor megint kell rá mobil netet köttetni? Végül is,ha nincs rajta net kb használhatatlan. Szóval kell rá. 1gigásat néztem az bőven elég leginkább facebookhoz kell. Az igaz,hogy ha az 1giga lemegy utána fizetős a net? Vagy ez csomagtól függő? A ipadnál csak lelassul,de utána ingyen használom. Csak ipadnál néha hátrány,hogy az nem tud úgy nálam lenni,mint a telefon,pl utazás során ha éppen állnikell,akkor nem tudom elővenni úgy mint mondjuk egy telefont.
Azért kellett a mobilnet, mert előfizetés mellé vetted. Tehát a kettőnek nincs semmi köze egymáshoz. Ha veszel egy wifi only-t, akkor ahhoz nem is tudod használni a SIM kártyát.
Viszont a telóról meg lehet osztani rá a netet. Mi is így használjuk ha nem otthon vagyunk, mert fölösleges lenne egy harmadik mobilnetet is fizetni.
Csomagfüggő, hogy kell-e fizetni, viszont ma már nem árulnak olyan előfizetést aminél van túlforgalmazási díj, csak lassítják. Viszont azt jó alaposan, kb használhatatlan lesz.
Az iPhone-nál ugyanaz a helyzet. Ha olyan csomagban veszed, akkor kell hozzá netet kötni vagyis eleve a csomagban lesz.
Ha másik csomagot választasz, akkor abban nem lesz net alapból, viszont az olcsóbb csomagokhoz drágább a telefon.
ma 21:53
A webshop meg a T-pont két külön világ. Mások a jogszabályok is a szerződéseket illetően.
Pl az üzletben nem kapsz kedvezményt, de az online vásárlásnál meg igen.
A webshopnál 14 napon belül elállhatsz a szerződéstől ha pl nem tetszik a készülék, az üzletnél nem bonthatod fel csakis kötbérrel, viszont max 3 munkanapon belül cseréltetheted a készüléket, hogyha minőségi hibája van. Más okból nem.
Még annyit akartam, hogy minek beszéljek mellé? Van épp elég ember aki nem a lényeget mondja csak vetít.
Jó vásárlást.
Te nem érted. Nem kell bemenni az üzletbe. Fogom felmegyek netre és 2 perc alatt megrendelem. Nem kell várni vagy egy órát, mire sorra kerül az ember és mire elkészül a szerződés. Annak az esélye, hogy hibás készüléket kapjak kb .001% Ha meg mégis, akkor fogom magam bemegyek az üzletbe és cserélik. És mi van, akkor hogyha olyan hibája van ami nem azonnal jön elő?? Akkor ha kicsúsztál a 3 munkanapból, akkor már csak szervízelni fogják ami meg megintcsak jópár nap, vagy inkább hét. Ha meg neten rendelem, akkor14 napon belül vagyok és sokkal hosszabb az idő a cserére.
De ha ennyire paranoiás vagy, akkor menj és várj az üzletben és vedd meg ott. te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!