Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mobilinternetem van. Van par...

Mobilinternetem van. Van par kerdesem. Segitenetek ebben?

Figyelt kérdés
Most lett mobilinternetem. Elofizeteses vagyok a telenornal, csaladi csomagban. 100 MBos internetem van, es ez nem tul sok.. Arra lennek kivancsi, hogy tegyul fel lejar a 100 MBnyi hely es utana abban a honapban internetem nem lesz? Vagy lehet lelassul, de lesz meg internetem? Egyik ismerosomnek is van, o nem elofizeteses neki ugy van, hogy ha elfogy akkor lelassul az ove, de penzt nem kell tobbet fizetnie. Erre lennek kivancsi, hogy lehetseges, hogy nekem is igy van? Varom a valaszokat.

2014. szept. 20. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:

"A havidíjba foglalt forgalmi keret felhasználását követően a Szolgáltató a sebességet 32/32 kbps-ra lassítja.

A sebességlassítás a számlázási ciklus lezártával megszűnik."

2014. szept. 20. 10:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Ertem. Akkor tehat ha lejart a 100 MBnyi helyem akkor internetem nem lesz. Koszonom a valaszod.
2014. szept. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!