Hogyan lehetne több kérdésem ask. Fm-en?
ask.fm/CsakEgyGabii
ez az askom :)
vélemény? ötletek? :)
Eggyel több kérdés:
Elárulod nekem mi értelme ennek az egész ask.fm dolognak? Mert nem értem. Belekukkantva a kérdésekbe, a 80%-a arról szól, hogy kövess egy ugyanilyen ask.fm falat, ahol szintén a kérdések döntő többsége másik követéséről szól, és így tovább. A maradék kérdéseknek is a döntő többsége értelmetlen baromság. Mi a jó ebben?
Vélemény:
Siralmas, hogy másfél perc görgetéssel nem láttam egy értelmes, helyes magyar mondatot. Elszomorodtam.
Ötlet:
Nyiss egy új ask profilt, ahol a kérdésekben megköveteled a helyesírást, és valami kulturális témát adsz a falnak. Mutass példát.
Sokkal értelmesebben válaszolt, mint te az ott feltett kérdésekre.
Ezek után miért várod azt, hogy bárki is kérdezzen tőled?
> köszönjük az érdemtelen "válaszodat" mostmár nyugodtan elaludhatsz :)
1. Több kérdést szerettél volna? Igen. Írtam egy plusz kérdést? Igen. Hol a probléma?
Ha nem tudsz egy kérdésre válaszolni, akkor ne nyiss kérdezős profilt. Pláne, ha nem tudod megindokolni, miért nyitottál kérdezős profilt.
2. Véleményt kértél? Igen. Írtam egyet? Igen. Hol a probléma?
Ha képtelen vagy véleményeket fogadni (elég kulturáltan fogalmaztam, nézd csak meg a többi ask-os topikot itt GYK-n), akkor ne kérj véleményt.
3. Ötletet kértél? Igen. Írtam egyet? Igen. Hol a probléma?
Attól, hogy az ötlet neked nem jó, még nem érdemtelen. Több perc gondolkodást és gépelést áldoztam erre a 2 válaszomra itt, mint te az egész ask-os profilodra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!