Mobilinternet 1500ft/nap?
Figyelt kérdés
1500ft-ot levett a kártyámról,és azt írja 1 napig van internetem.én úgy tudom hogy 1 hónapra kéne legyen netem,és ha elhasználtam belassítják.150megásat vettem.. szolgáltató:t-mobile2014. szept. 16. 21:52
2/9 anonim válasza:
A 150 mega az azt jelenti hogy ha 2 nap alatt le netezed akkor 2 napig van neted de ha 30 nap alatt akor 30 napig van neted
melyik tarifa csomag ?
3/9 anonim válasza:
150mega semmire nem elég. legalább 1 giga ha nem csak facebook chatelni akarsz. a többit elmondták előttem
4/9 A kérdező kommentje:
Én olyat hallottam, hogy 1000ft/hó és ha ha lemegy a 100mb akkor belassítják,ilyet kerestem de sehol sem találtam. kérlek világosítsatok fel, hogy van ez
2014. szept. 16. 22:04
6/9 anonim válasza:
Én olyat hallottm... de miért nem nézed meg a bizonytalan hallgatozás helyett?
1090 Ft/200 MB/30 nap. Ha elfogy, lassítják 32 kbit/s-re.
690 Ft van kiírva, de ne hidd el. Nagy rabló banda ez a Telekom.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget.
2014. szept. 17. 10:55
8/9 anonim válasza:
nem csalók(ebben a formában...:D), érthetően jelezve van, hoyg 690 arra vonatkozik, ha meglévő neted mellé szeretnél kiegészítő adatforgalmat rendelni. új mobilnetelőfizetésnél szépen le van írva, hogy 1090 Ft.
9/9 anonim válasza:
Volt olyan díjcsomagom amiben volt alapból net, mégis 1090 Ft lett volna a bővítés. Rablók. Pár hónapja lettek azok, azelőtt a kedvezményeket igénybe véve mindig viszonylag jó áron volt mobilnet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!