Hogyan tudom a Mozilla Firefox könyvjelzőimet lementeni? Újra szeretném telepíteni a Firefoxot, de a könyvjelzők kellenének, ha letörlöm az előző verziót akkor a kövibe be kéne másolnom. Hogyan tudom? Pls help! Ty!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__61..
Ha elolvasod a választ (#11) akkor láthatod, hogy újratelepítéssel nem mész semmire.
Ehhez a linkhez eljutottál volna, ha a fenti linkre kattintasz. Tudom, két kattintás már sok, tessék, ez már csak egy:
Mielőtt megkérdeznéd, ott van a menüpont az importáláshoz is, közvetlenül a bekarikázott rész felett.
Ez így van! Amennyiben a profilmappa a hibás (amiért gondolom újratelepíted) és azthasználod a későbbiekben ugyan ott vagy.
Más esetben 1# mozbackup-al kimented és azokat teszed vissza amik fontosak és nem többet (pl a beállításokat nem)
kimented a profilmappát és az új helyére másolod akkor ugyan azt kapod vissza. Profil könyvtár tartalmazza a te személyes beállításaidat (jelszavak , könyvjelzők, kiegészítők...)
"WinXP esetén: C:\Documents and settings\%felhasználói fiókod%\application data\mozilla
WinVista/7/8 esetén: c:\users\%felhasználói fiókod%\appdata\roaming\mozilla "
A profilmappa elérési útját a profiles.ini tartalmazza
c:\Documents and Settings\felhasználó név\Application Data\Mozilla\Firefox\
Path= érték
tehát ha az elérési utnak megadod a régi profikönyvtárat akkor szintén ugyan ott vagy.
Mindezt a mozbackuppal szelektálva is kimenthated és visszaállíthatod. (mentsd ki a profiles.ini -is)
lemaradt. profilfájlok (places.sqlite-könyvjelzők)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
de ha megynyitod a könyvjelzőket ott van az export -import is
rengeteg módja van döntsd el hogyan szeretnéd.
Egyébként meg megvolt a két kattintás képzeld csak el... és hidd el már egyből is elmentettem a könyvjelzőimet, de sajna, még mindig nem tudsz választ adni úgy látom, hogyan lehetne gyorsabb a böngésző... esetleg betűzzem, írjam külön, vagy?
amugy a többieknek köszi szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!