Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Min múlnak a felugró ablakok?

Min múlnak a felugró ablakok?

Figyelt kérdés
Mint a kérdésben is írtam, min múlik, hogy a felugró ablakok mit tartalmaznak?

2014. aug. 30. 21:46
 1/6 Tengor ***** válasza:
A programozón, aki megalkotja őket (vagy a programot, ami generálja őket)
2014. aug. 30. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Reklámokat vedd ki a pipát a felugró ablakok tiltásából és nem kell 2 óra vissza fogod rakni a pipát

De az is lehet hogy 5 perc

2014. aug. 30. 21:51
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az számít például, hogy milyen oldalakat böngészünk? Például sok játékokkal kapcsolatos olalakat nézel akkor azzal kapcsolatba fog feljönni ilyen ablak?
2014. aug. 30. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden oldalhoz be vannak állítva az éppen aktuális felugró ablakok. Adblock plus és búcsút mondhatsz ezeknek.
2014. aug. 30. 22:12
 5/6 Tengor ***** válasza:
Amennyiben az ablakban Google reklám van, akkor igen, jó eséllyel játék reklámokat fogsz kapni.
2014. aug. 30. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem nézek egy darab társkeresős oldalt se vagy bármi hasonlót mégis sok felugró ablakot kapok online filmezgetés közben amik társkeresőkre, szexpartner keresőkre dobnak. Ez az oldalon múlik. Ha jól tudom pénzt kapnak érte, mert reklámoznak, tehát azt nyomják eléd amiért a legtöbbet fizetnek nekik.

A google ads viszont személyre szabott szokott lenni, ha engedélyezve van hogy mentse a kereséseidet, megnézett oldalaidat, olyan reklámokat fog adni amik "érdekelhetnek".

2014. szept. 20. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!