Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek fura hogy egy fiú...

Szerintetek fura hogy egy fiú vezeti magyrország legnagyobb lányos Fb oldalát?

Figyelt kérdés

Minap keresgéltem én is és meglepődtem mikor admin tgf en kiderült hogy az a oldal ami a lányoknak ad tippeket meg mindent egy 18 éves srác vezeti :S

Ledermedtem hogy milyen tudása van és mennyi képe naponta 15-20 ruhaszetet oszt meg mindent tud a lányokról sminkes tippeket és tanácsokat is ad és még ruházati eladós rész is van a Fb oldalán és mindezt egy sráctól.

Hamarosn fogok vele találkozni is de ez meglepő volt nekem csak azt mondta hogy onnan jött neki ez a oldal hogy lánynak érzi magát és onnan tud ennyit hát mind1 csak furcsáltam hogy ruhák meg minden terén ennyire jól tud mindent :S

2014. szept. 18. 17:29
 1/4 anonim válasza:
Furának fura, főleg, ha ő is csinálja a dolgokat és nem mondjuk csak felpakolja a kész dolgokat és felügyeli az oldal működését, de ez van.
2014. szept. 18. 17:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő alkotja meg a ruaszeteket és a képeket is maga szerkeszti nem pedig el veszegeti máshonnan és szinte egész nap csinálja mi fura csak már keresni akart társat is én meg jelentkeztem rá de nem mondja el egy embernek sem a oldal követőin belül hogy valójában fiú :/
2014. szept. 18. 17:33
 3/4 anonim válasza:
Nem lehet egyébként, hogy meleg? (Nem rosszból.)
2014. szept. 18. 17:40
 4/4 A kérdező kommentje:

-nem hiszem hogy meleg viselni nem visel sztem bár majd a talin kiderü :P

Hát ahogy leírta nekem szereti az ilyen képeket nézegetni lányos ruhákról dolgokról és ért is hozzájuk.

2014. szept. 18. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!