Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Segítene nekem valaki lefordít...

Segítene nekem valaki lefordítani ezt a szöveget?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A youtube-ra feltettem egy gameplay videót a cod4ről amiben én játszom. És nemsokkal később kb 20 perc mólva vkitől kaptam angolul egy üzit aminek a témája pro gamer. Légyszi segítsetek lefordítani ezt a szöveget:

hey,

noticed you uploaded a gaming video.

we are currently looking for pro gamers and i thought your video looked pretty good

if your interested in trying out..check it out

[link]

we have some small requirments but if you pass them you will be able to view all the information.

have a look and let me know

2010. jan. 19. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Hello!

Észrevettem, hogy feltöltöttél egy játék videót.

Éppen profi játékosokat keresünk, és úgy gondoltam elég jól néz ki a videód.

Ha érdekel a dolog, nézd meg a honlapot:

link

Van egy kis követelményünk, de ha sikeresen megoldod akkor mindenféle információt megtudhatsz.

Nézd meg az oldalt és válaszolj.

Nagyjából ez.

2010. jan. 19. 17:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jóóó!!! De sajnos nem érdekel a dolog. Köszi a választ,nem gondoltam hogy egyszer ilyen fog velem történni.
2010. jan. 19. 18:00
 3/3 A kérdező kommentje:

A csóka azt mondta válaszolni kell neki valaki segítene ezt is lefordítani?

Szia!

Nagyon örülök hogy felfigyeltetek rám,de csupán hobbiból csinálom ezeket a videókat,és nem tartom profi játékosnak magam. Kérlek ne sértődjetek meg,de nem akarok részt venni a válogatásban.

Üdv,

HostandVideoGames

2010. jan. 19. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!