Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikrohullámú internetem van,...

Mikrohullámú internetem van, amit csak én használok. Ha le akarok tölteni valamit Rapidshire-ről, akkor azt írja ki, hogy az IP címem éppen letölt valamit, és, hogy várnom kell. Én nem töltöttem akkor semmit onnan! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. aug. 8. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A Mikrohullámú internet működési elve, ha jól tudom, akkor az, hogy felszerelnek egy adó egységet valahova, amire szabad rálátásod van, és a vevőegység onnan kapja a jelet. Ezzel az a probléma, hogy az adó egy darab nagy sebességű hálózathoz kapcsolódik, és azt osztja szét. Ez azt jelenti, hogy az internetről nézve egy darab ip címe van mindenkinek, aki arról az adóról internetezik. Magyarán ha a szolgáltatódnál annak az adónak a közelében bárki letölt valamit rapidshare-ről, akkor te már nem fogsz tudni tölteni. Kiküszöbölni ezt proxy szerverrel lehet, csak ezzel meg az a baj, hogy egyrészt az ingyenes proxy-k iszonyat lassúak, másrészt meg itt is fennáll az esélye annak, hogy valaki arról a proxyiról használja a rapidshare-t. Ha nagyon zavar a dolog, és van lehetőséged rá, akkor válts más féle internet elérésre. ADSL, kábel, akármi.
2008. aug. 8. 10:24
 2/4 anonim ***** válasza:
A jeladó az ott van nálad elhelyezve, vagy pl egy központi elosztórol jön az adás? Mert ha van otthon egy routerszerűséd, akkor azt megpróbálhatod kihúzni, majd visszadugni. Nekem wlan routerem van és így lehet IP-t frissíteni.
2008. aug. 8. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:
van egy program, asszem "hide IP" a neve, azzal megoldható (főleg mivel a mikrohullámú neteknél nagyrészt statikus az IP!!!)
2008. aug. 10. 02:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Havonta 7 euro egy rapidshare-es elérés, ha sokat akarsz tölteni onnan érdemes előfizetni. Gyorsabb és úgy nem kell várni.
2008. aug. 10. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!