Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon, a felhasználónévné...

Facebookon, a felhasználónévnél, miért nem lehet kicserélni a nevet?

Figyelt kérdés
(úgy értem, hogy irta, hogy ki lehet. és ezt irta, mikor kicseréltem. : Hiba történt a felhasználói neved beállításakor: A felhasználónév már túl sokszor volt módosítva. - értem én, hogy sokszor volt (max 2x), de akkor is, most úgy vagyok, hogy nincs felhasználó nevem, pedig jó volna.
2014. szept. 3. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Valami mégis van ott hogy betölthető legyen a profilod, ha nem engedte az újat menteni akkor a régi van még ott elvileg. Úgy emlékszem hogy az első módosításnál figyelmeztet hogy korlátozott a módosítási lehetőség ezért ne írj be olyan nevet amire hónapok-évek múlva nem leszel büszke.

Ha elérted a limitet, onnantól kezdve semmit nem tudsz csinálni, legfeljebb új profilt regisztrálni;

2014. szept. 3. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
uhh,hát szuper,pedig a régit sem irja ott,de azért köszi
2014. szept. 3. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!