Facebookon hogy van ez az adatvédelem?
Ha találok valami érdekeset facebookon amit le szeretnék fényképezni, akkor ott ha van név akkor nem kell az egészet?
Elég ha vagy a vezeték vagy a keresztnevet takarom ki?
És a profilképét is ki kell?
Ha jól tudom Youtubeon nem kell semmit...
Általában azért egy kicsit illik a "másik" helyébe képzelned magad, ha éppen nem olyan ördöngös dologról van szó =-)
A gerincesség egyik nagyon szép és jeles megnyilvánulása, ha az illető nevét és profilképét kitakarod. Így elkerülöd annak is az esélyét, hogy megtaláljanak Téged és el gyepáljanak, másfelől valóban több Pozitív visszajelzést kapsz, miszerint: "Ez egy rendes tag, mert legalább nem teszi közszemlére ezeknek az embereknek a kilétüket", harmadrészt valóban ez egy gerinces dolog. Nem muszáj minden embert nyilvánosság elé tárni... =-)
Én mindig kitakarom a profilképet és a vezetéknevet.
De gondoltam megkérdezem hogy ezt muszáj -e.
De persze a facebook egy nyilvános oldal, szóval kirakhatom, de nem akarok ezzel mást rossz helyzetbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!