Hogy hozzak össze 100 lájkot a facebookon?
Figyelt kérdés
Nem vagyok csúnya lány de 30 fölé soha nem megy a lájkok száma,másnak pedig mindig van vagy 100,200 lájk is. Én is szeretném ha egyszer összegyűlne ennyi,nem kell mindig elég lenne mondjuk 100 alatt is de még is ne 20,30.
Szerintetek ki hogyan csinálja? Kik azok a nem magyar emberek akik mindent belájkolnak nekik?
2014. aug. 29. 11:54
1/1 anonim válasza:
Tudom, nem ez a kérdés, de mire jó neked a sok like? Amiket megosztok, gyakran semmit sem kap, máskor - amikor meg nem is számítok rá - 8-10-et is. De ha semmit sem kapna, sem szednék be egy doboz veronált.
Kevesebb vagy attól, ha nem lájkol senki? És ha tízezren, attól boldogabb leszel?
Nem elég egy lájkoló, de az szemtől szemben, kéz a kézben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!