Vélemény a UPC-ről?
Jelenleg vidanetes csomagban vagyunk de a szolgáltató nem tartja azt a szintet amit hoznia kéne. Szóval a kérdés adott.
Negatív és pozitív válaszok is jöhetnek.
NEM AJÁNLOM.
abszolút inkorrektek, 24 havi hűséggel rendelkező szerződésem mondtam fel 24 befizetett hónap után (lakührelyváltás miatt) és még így is kötbért (60.000 Ft) számláztak ki... Ráadásul a fogyatékosok arra a címre, ahonnan költöztem, így meg sem kaptam, viszont kn fél évvel később egy végrehajtó cég keresett meg, hogy be szeretnék hajtani a tartozásomat, ami a UPC felé esedékes. Szerencsére ekkor már a UPC sehogy nem állt velem szóba, a végrehajtó cég (intrum justitia zrt) pedig szintén inkompetens retardáltakkal van tele és nem állt módjukban partnerként hozzáállni a dolgokhoz és az ügy végére járni... Végeredménynek be kellett fizetnem a "tartozást", mert már szabályos fenyegetést kaptam ezektől a szar**ziaktól...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!