Vélemény a UPC-ről?
Jelenleg vidanetes csomagban vagyunk de a szolgáltató nem tartja azt a szintet amit hoznia kéne. Szóval a kérdés adott.
Negatív és pozitív válaszok is jöhetnek.
Milyen csomagod van jelenleg? Mennyiért?
Ugyan nem használok UPC-t, de az általam olvasott/hallott vélemények alapján jó szolgálató.
G.
Én UPC-t használok,mert sajnos digi nincs az utcánkban.
Én nem vagyok és nem is voltam megelégedve az upc-vel.
Drága és kevés, mármint én a 120 megabitesért fizetek kb 4000 ft-ot,de a tényleges sebessége csak 1,2/14 max.
Diginél sokkal nagyobb tényleges sebességet kap az előfizető.
És úgy vagyunk,hogy minden upc. Tv,telefon,net,mobilnet.
Így lett háromezer valamennyi a netem, hogy csomagban van.
Üdv.
Az UPC "Extrém használat" cimszó altt elvileg korlátozhatja a NET-et (Ha torrentezel, gond lehet belőle), mig a DIGI nem tesz ilyet.
Üdv.
Nekem nagyon nem jött be.
A sávszélesség gyakorlatilag mindig a kötelező minimumon van, azaz a leglassabb amit nyújtaniuk kell, és közel sem az amit a plakátokon és a reklámokban kiemelnek.
A fizetési rendszerük folyamatosan hibás. Sokáig jelzi, hogy tartozol, ha egyáltalán elfogadja a kártyát a többedik hiba után.
Évekig valahogy mindig emelkedett a havidíj minden változtatás nélkül. Apránként emelnek a szerződéses összegen.
A házaló ügynökök a legrosszabbak. Jönnek, hogy olcsóbb csomag, hozzádvágnak csomó fölösleges funkciót, majd még drágább is lesz.
Nincs sok tapasztalatom másokkal, de a UPC nagyon gyér szolgáltatást kínál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!