Hatalmas hülyeséget csináltam! Mivel hozható helyre?
Feltöltöttem egy képet az egyik megosztó oldalra. (www.képfeltöltés.hu). Pár perccel később már nagyon megbántam. Az arcom nem, a háttér nem látszik. Írtam az oldal üzemeltetőjének, hogy szedjék le a képet. Mennyi időnként törlik őket? Hogy szedhetem le? Milyen problémám származhat belőle? (Nyilván felismerni nem tudnak, de jelenleg rettegek.) Valami megoldás?
Nagyon köszönöm, 17/L. (Igen, tudom mit követtem el, soha többet. Nagyon megbántam!)
Jó, értem már. Nemcsak nem regisztráltál, de az email címedet sem adtad meg. Te a címlapot használtad és ott nem kérnek emailt. Én a feltöltés oldalt néztem, és ott sincs jelszavas regisztráció, viszont elkérik az email címemet. Akkor viszont nem tudsz mit tenni, várd meg amíg az üzemeltetők törlik.
Azt nem tudom mi a másik kérdésed, amit kiírtál(?).
Szívesen segítettem volna, de akkor igazán nem sikerült. De itt igazából nem is a képfeltöltés okozhat problémát, hanem az, ha utána nem alszol két napig. Mert tényleg vigyázni kell, amit egyszer feltöltesz, az jó eséllyel ott is marad (ebben az esetben nem fog), és harmincévesen már lehet, hogy a munkaadódnak mást szeretnél mutatni. De egy kép amin fel se vagy ismerhető, és senki nem tud róla aki személyesen is ismerne aligha okoz bármi gondot, nemhogy nagyot. Mindeközben a facebookon mindent kiposztolnak magukról az emberek...
Nagyon nagyon köszönök mindent! :)
Írtam ki egy másikat is, az egyéb kérdésekhez. :)
Írtam privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!