Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "Half life 3 confirmed"....

"Half life 3 confirmed". Valaki elmagyarázná mit jelent?

Figyelt kérdés

Egy csomó helyen olvastam már ezt (pl. 9gag), de egyszerűen nem értem mire mondják. Elmagyarázná valaki? :)

Előre is köszi.

#half life 3 confirmed
2014. aug. 8. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Egy mém arról, hogy a HL3 meg fog jelenni (pedig nem). Hoaxok, áprili tréfák és egyéb hamis bejelentések születnek róla. Hivatalos bejelentés sincs, csak találgatások és jóslatok arról hogy majd valaki valamikor hivatalosan megerősíti a játék folytatását.

Miután a Duke Nukem folytatása 15 év után megjelent (20 évvel az első megjelenés után), sokakat a remény tart életben.

2014. aug. 9. 00:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy eleve nem is HL3, hanem HL2 EP 3 lenne.

Szerintem lesz kövi epizód, mert hülyeség így abbahagyni, ahogy a történet alakult. ( Aki játszott EP2-vel az tudja )

2014. aug. 16. 11:59
 3/3 anonim ***** válasza:
A HL3 egy régebbi feltételezés, és bejelentés amire várnak. Erre ahelyett hogy azt csinálták volna, 1-1 rövid Episode 1 és Episode 2-t adtak ki. A sorban tényleg az Episode 3 következne, de az nem egy "teljes" játék. És nekem úgy rémlik hogy a két episode is inkább spinoff-szerű volt, nem a HL2 folytatása.
2014. aug. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!