Mennyivel kellene töltenie az internetemnek? Többi lent!
Figyelt kérdés
2-3 hete lett át köttetve az internetem és nem változott a sebessége az lenne a kérdésem hogy a következő adatokkal bíró internetnek mennyinek kellene lennie a letöltési sebességnek??? Elérhető maximum le/feltöltési sebesség:6/3Mbps Garantált sávszélesség: 1/0,6 Mbps válaszokat előre is köszönöm.2014. aug. 7. 13:05
1/6 anonim válasza:
5/2 mbps-t tudnia kéne, az előfizetett maxot soha nem fogja produkálni. Ez statikus letöltési sebességeknél (pl. ha letöltessz egy videót vagy telepítőt) olyan 650/380 kbps kéne, hogy legyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként azért kérdeztem meg mert régi net 200 körül töltött (ami azt hiszem 3 Mbps felel meg) és azért váltottunk csomagot és erre fel ugyan annyi maradt a sebesség és gondoltam megkérdem mielőtt reklamálnék . :(
köszönöm mind a két választ.
2014. aug. 7. 13:11
4/6 anonim válasza:
A garantált sebességet kell tudnia.
Ha azt nem tudja, akkor reklamálhatsz - ha tudja, akkor is, csak akkor nincs értelme.
5/6 anonim válasza:
De, jogos lenne így is a reklamációja, hiszen ugyan nem megy a sebesség a garantált alá, de a szolgáltatás minősége megkérdőjelezhető.
6/6 anonim válasza:
jogos, de nem foglalkoznak vele. múltkor is volt itt egy hasonló kérdés. telefonon rábeszélte az üzletkötő kolléga, hogy váltson csomagot, mert az dejó lesz neki, csak azt felejtette el közölni, hogy a környékükön az a hálózat nem bírná el...persze ő sem tud reklamálni, mert a garantált felett van egy kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!