Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyivel gyorsabb a 4G mint...

Mennyivel gyorsabb a 4G mint a 3G-s modem?

Figyelt kérdés
nem vezetik be az ADSL-t , így úgy döntöttem, hogy egy kis "cselhez" folyamodok, jelenleg a 3G-s modemünk lassítva max 20kb/sec-re képes. a 4G akár többszöröse is lehet ? ( ne kérdezzétek lefedettséget, elvileg le vagyunk, nem ez a kérdés ) köszi

2014. máj. 11. 20:50
 1/8 CspCsj ***** válasza:

Ennyivel (de ez csak elméleti felső határ):

[link]

De a "lassított" net 4G-nél is csak 20kb/sec lesz.

2014. máj. 11. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
mert? szerintem többre lesz képes, hiszen fejlettebb
2014. máj. 11. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

"mert? szerintem többre lesz képes, hiszen fejlettebb"

Igen, többre lesz képes akkor amikor nincs lassítva, illetve ha van 4G lefedettség, illetve ha a csomagod lehetővé teszi a 4G hálózat használatát...

2014. máj. 11. 22:23
 4/8 A kérdező kommentje:
logikátlan, esetleg az utolsó állításban lehet valami maximum. kiderül napokon belül
2014. máj. 11. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi logikátlan sincs a válaszomba.

A példa kedvéért itt van a Telekom 4G lefedettsége: [link]

Ha nem az oldalon jelzett települések egyikén laksz akkor hiába 4G képes készülék, nem fogsz tudni 4G hálózatra kapcsolódni.

Itt van ez a csomag: [link]

Ha jól megnézed, akkor ezt írják:

"A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után legfeljebb 128 kbit/s le- és feltöltési sebességgel mobilinternetezhetsz tovább a fordulónapig, túlforgalmazási díj nélkül."

Egy szóval sem írják hogy gyorsabb lesz 4G-n a lassított sebesség. És ott van a legfeljebb szó is!: "garantált az esetek 100%-ában 0 Mbit/s"

2014. máj. 11. 22:31
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

többet nem írok, itt van írva, hogy a csomag 4g, lte-s, a kérdés alatt pedig DIREKT kiirtam, hogy le vagyunk fedve 4g-vel, nem ez a kérdés tárgya.

köszönöm válaszokat !

2014. máj. 11. 22:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez rendben, ha cseréltek 4G-s modemre akkor gyorsabb lesz sebesség DE nem akkor amikor túllépted a csomagba foglalt adatmennyiséget, és korlátoztak legfeljebb 128 kbit/s-re.
2014. máj. 11. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
így van...nem a hálózati besorolástól, hanem a csomagtól függ, hogy mennyire korlátoznak. ha most sem telefonos mobilnetre lennél előfizetve, ugyanúgy 128 kbit/s-re lenne korlátozva...ez különben parasztság, hogy az usb stick-es neteknél miért gyorsabb(persze azon kívül, hogy mondjuk nem telefonra, hanem akár laptopra szánják...).
2014. máj. 12. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!