Szerverrel kapcsolatban kellene segítség. (? )
Figyelt kérdés
Na az a lényeg hogy routerem van csináltam egy szervert megnyitottam a portokat de csak a 192.168.0.102-es IP-re lehet feljönni csak annak aki a routeren van és a 89.XYX.XYX.XYX IP-re meg nem.. a routerbe meg ha a 89-es IP-t írom be akkor azt írja ki a router hogy Invalid host IP adress.. mit tudnék vele csinálni hogy a 89-re lehessen feljönni? normális válaszokat kérek nem kioktatást meg trollkodást..2014. júl. 29. 18:46
1/3 anonim válasza:
"csináltam egy szervert megnyitottam a portokat.."
akkor ezt hogyan is csináltad?
2/3 A kérdező kommentje:
egyszerű... megcsináltam a szervert, és a routerben megnyitottam a portokat.. ennyire nehéz volt felfogni?? ..................
2014. aug. 28. 15:59
3/3 anonim válasza:
Igen, ennyire nehéz volt, és nyilván elrontottál valamit, hogyha ezt írja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!