Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Két kérdés batchel kapcsolatba...

BruAzz kérdése:

Két kérdés batchel kapcsolatban: első működik-e a goto %random%? Második tudok-e interaktív videóban batchre linkelni?

Figyelt kérdés
Első: beírsz egy parancsot, akkor megnyit egy másik batchet, abban pedig random kéne a goto. Pl.: :1,:2,:3 közül random megy az egyikre. Második: Ha tudjátok mi az az interaktív videó, akkor mondjátok meg, lehet-e olyat, hogy például(mivel K.I.T.T-ről akarok egy progit csinálni)hogy a műszerfalról készült videóban pl.: rákattintok az auto cruise-ra és akkor megynitja a batchet úgy mintha én már megynitottam volna, és beírtam volna a parancsot az auto-cruisera. SZÓLJATOK HA NEM ÉRTITEK, HOGY MIRŐL BESZÉLEK!:D

2014. júl. 10. 19:57
 1/3 A kérdező kommentje:
kösz a sok választ
2014. júl. 10. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2014. júl. 10. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:

> kösz a sok választ

Pfhúú, mekkora gyökér vagy. Tudod, ez az oldal nem csak te érted van, nem lessük minden egyes másodpercben, hogy jaj BruAzz mikor teszi ki a kérdését, hogy aztán tolongjunk. Mi itt szívességből segítünk, ha (1) van rá időnk, (2) ha tudunk. Ezt gondold végig. Nem gépek vagyunk, hanem emberek, mint te. Ha annyira IQ hiányos vagy, hogy ezt nem tudod felfogni, akkor nyugodtan használd a Google-t, meg lehet vele válaszolni mindkét kérdésed. 1 óra alatt bőven megtalálhattad volna a választ, felesleges várakozás, pofátlan beszólás helyett.

2014. júl. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!