Mi a véleményetek a tumblimról?
2014. júl. 28. 18:49
1/7 anonim válasza:
Legyekkel ellátott csoki szinű szardarab.
2/7 anonim válasza:
1. A zene ne induljon automatikusan.
4/7 foxkids66 válasza:
Nekem nagyon-nagyon tetszik, be is követtelek. :)
5/7 anonim válasza:
Fú nagyon stílusos, de nem foglak elkezdeni követni, mert egyben a postok nagyon jó összhatást keltenek, de egyesével alig van köztük olyan, amit reblogolnék. De ennek ellenére nagyon tetszik, és a zenék is nagyon jók hozzá.
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik :) Bekövettelek
7/7 anonim válasza:
Mint minden "milyen a tumblim"-jellegű kérdésnél az alábbiak szoktak felmerülni:
* (Automatikusan) indul-e zene? - (Most már) nem indul automatikusan, juhé: +1
* Egyedi, nem más (tumblr-)oldalakról többezerszer másolt, esetleg saját készítésű tartalmak vannak rajta? - Nem, kár: -1
* Van-e a belinkelt tartalmaknak egymáshoz köze és valami érdemi haszna van, nem csak egy "találtam egy cuki képet / Paulo Coelho-idézetet, osztom megfele", tinipicsogós/"jaj de szar a világ, annyira depi vagyok mindjárt öngyi leszek"-jelleggel bír? - Majdnem, de még erősen kell dolgozni rajta: +0,5
Szóval így, első körben a Gyakorikérdéses átlaghoz mérten pozitív első benyomás: 0,5/3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!