Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a tumblimról?

Mi a véleményetek a tumblimról?

Figyelt kérdés
nonci29.tumblr.com

2013. jún. 23. 10:04
 1/3 A kérdező kommentje:
www.nonci29.tumblr.com
2013. jún. 23. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Beraktál egy háttérképet, összeloptál kb. 110 képet, és ránk erőszakolod a kedvenc zenéd. Mondjuk a "tumblik" többségén, amit láttam, ugyanezt tapasztaltam. Szóval bocsi, én annyira nem értem ezt a "tumbli" életérzést.

Az egyetlen egyedi tartalom a bájos arcodat ábrázoló fotó.

A képek, a zene, és a "tumbli" címe nincs összhangban. Indítasz a "Nobody loves me" címmel, amitől egy depressziós tinioldalt várnék, erre kedvesen:) ránk mosolyogsz, és alá írod, hogy "in love", miközben egy nyári bulizós sláger tombol, plátói szerelmes szöveggel. A képek többsége a szerelmet sugallja, de egy csomó kép kilóg a sorból (pl. ugráló macska, meg az elején az a jobbra-balra nézős arc-szerűség). A "Nobody loves me" depis életérzés pedig a címen kívül SEHOL nem jelenik meg a képekben.

Értem én, pozitív oldaláról fogod meg a témát a képekkel, de én ezt valahogy sugallnám a címben is, mondjuk "Nobody loves me, but I smile". :)

Felhasználói szempontból: első ránézésre nem vehető észre, hogy több oldalas a dolog. A lehető legkisebb betűmérettel sikerült oldalra "elrejteni" a lapozólinkeket. Ezen én változtatnék a helyedben. :)

2013. jún. 23. 10:52
 3/3 anonim válasza:
nagyon összevissza van ez az egész...egyáltalán nem jellemez sem téged sem semmit:|
2013. jún. 25. 11:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!