Mi a véleményetek a Tumblimrol?
Lássuk:
- nem indul automatikusan a zene, ez pirospont
- a cím alatti szöveg lehetne nagyobb
- "a tumblim én vagyok" - ez aztán az értékes, mélyenszántó tartalom, igazi bölcsesség, és még szomorúbb, hogy ezt is loptad
- és ha igaz rád is ez a mondat, akkor most azonnal takarodj pszichológushoz (az önvagdosós kép miatt mondom)
- a többi 1-1 soros cucc legtöbbje is hasonlóan értelmetlen: önmagukban semmi értelmük nincs, adott szituációba tudnának beilleszkedni (pl. "menj a ..ba" * ), ebbe a rendszertelen kavalkádba nem
- ne sértegesd az anyámat, ha már a véleményemet kéred
- és az a szomorú, hogy ez is tucat tumbli
- lejjebb görgetésnél másodpercekig kell várni, hogy betöltődjön az új sor, ezzel kezdjél valamit, mert nincs az embernek türelme manapság
*: egyébként áruld már el, ezt mi értelme kiraknod? komolyan kíváncsi vagyok rá. ettől leszel nagyobb, menőbb, trendibb, kúlabb? vagy mi?
Annyira nem erted ennek a lenyeget:)):)
Nem tomeg tumblr.azt reblogolom amit en is erzek. nem takarodok el pszchiologushoz mert nincs ra szuksegem:) de kosz hogy aggodsz ertem.iszonyat erzekeny ember vagyok es nem ilyen bunko paraszt velemenyt vartam. finomabban is fogalmazhattal volna.
a reblogolás nem lopas.
es a takarodj a *****anyadba azt en az erzeseimnek szantam nem te neked. vannak benne polaroid kifejezesek.mondatok.monologok. amiket TE nem biztos sot biztos hogy nem erzed at.
iszonyatosan buta vagy ehez az egeszhez,es ertekeltem volna ha olyan stilusban erkezett volna a velemenyed ,mint az en kerdesem!
azert kerdezem a velemenyeteket mert nemreg csinaltam es a technikai reszek velemenyere lettem volna kivancsi.
de kosz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!