Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telenorosok nektek hány...

Telenorosok nektek hány kb/s-re lassúl a mobilnetetek ha elfogy az adatforgalom?

Figyelt kérdés

Net csomag nevét is írjátok le!

Nekem csak 16KB/s van. Pedig a telenor oldalán 32kb/s olvastam.

2014. júl. 20. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nézd, én csak az általad linkelt oldalon található információt értelmezem neked, 32kbps pedig akkor sem lesz egyenlő a 32kByte/s-mal, ha a fene fenét eszik. De ha nekem nem hiszel, nézd meg az alábbi oldalt: [link]

Ha 16 kB/s-et mérsz, örülj, de ha nagyon akarod, hívd fel a Telenort, azt azonban ne várd, hogy érdemben foglalkozzanak a panaszoddal, ez még jogos esetben is ritkán történik meg.

2014. júl. 20. 22:39
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát de ez nekem fura. Szerinem nem hibásan hívják így mert az mindenkinél 32 kilóbájt és nem bit. Biztos ez is egy hibás elnevezés mint hogy a 4G-t LTE-nak becézik. Lehet arra gondoltak hogy k(iló)b(ájt) per=(/) (s)ecundum. :D Egyébként kilóbitet nem hiszem hogy használják még. Már minden nagyobb nála. Ezt a kis nagy betűt meg nem láttam még használni senkinél. :S még infos tanárnál sem
2014. júl. 20. 22:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Adatátviteli sebességeket mindenhol így adják meg a távközlésben. Néhány példa (mindenütt MBit/s van a táblázatban):

[link]

[link]

[link]

bit és byte között ugye 8 a váltószám, nem ezzel fognak "karaktereket" spórolni, hanem a prefix-szel.

2014. júl. 20. 23:05
 14/18 A kérdező kommentje:

Nekem a gépen 1 megás netem van. Az 1,2mb/s szed a bitorrent szerint.

Na de a lényeg az hogy minden telenorosnak 32kbájt a letőltési sebbesége.

2014. júl. 20. 23:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Ja csak nekem nem 32! :@
2014. júl. 20. 23:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Vagyis 10 megás a net na. Ezzel tudok leszedni 1,2mb/s al a gépen.
2014. júl. 20. 23:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűen hülye vagy :D

Tájékozódj normálisan mielőtt használod.

2014. júl. 23. 13:17
 18/18 A kérdező kommentje:

Haha emese. Amúgy ma is tapasztaltam hogy telenoros haver 30-32 kb/s-al tőlti le a dolgokat.

Nekem is 32kb/s letőltési sebbeséggel indúl a letőltés de aztnán vissza vissza esik 16kb/s-ra.

2014. júl. 24. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!