Hogyan szűrik a korlátolt forgalom típust?
"vagy épp p2p interneten játszok" ez így egyben? Mert nekem P2P-ről nem a játék jut először eszembe...
Amúgy youtube-ot szerintem például úgy lehet szűrni, hogy mindegyik a youtube.com domain mögött van... P2P (pl. torrent) meg ugye egészen más módon működik, mint egy weblap "megjelenítése"...
"korlátlan böngészés és emailezés" ez a kedvencem (tudom, hogy nem te találtad ki)...
vs.
100 GB adatforgalom...
A korlátlan böngészés annyit tesz hogy a HTTP, HTTPS illetve az e-mail portokat nem korlátozzák, viszont sok oldalon van domain alapú lassítás is ( például YouTube ).
Szerintem ennek a korlátlan böngészésnek nem sok értelme van.
Az a 100 GB pedig éjszakai adatforgalom. Azt hiszem éjféltől reggel hétig tart. A lényeg hogy e két időpont között külön számolja a rendszer az adatforgalmat. Nappal viszont ugyan úgy a 20 GB pörög.
Ha szeretnél torrentezni akkor ez jó megoldás lehet. Beállítod a kliensbe hogy 0:00-túl 7:00-ig menjen.
nem, ez egy új szolgáltatás, kizárólag földrajzilag korlátolt területen vehető igénybe.
telenor fix 15 -30- 60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!