Számitógép. Internet függő lettem. Mit csináljak?
Normális -e ? - Nem .
Te vagy az egyetlen ilyen ember ? - Nem , sztem ma már minden 3. ember ilyen.
Keress magadnak egy barátot aki jobban érdekel és érdekesebb dolgokat tudsz vele csinálni mint a számítógéppel, vagy ha ez nem akkor szabadulj meg a géptől, mert írtad hogy hiába határozod el hogy nem ülsz oda , még is megteszed, tehát nincs más megoldás.
A.
2010. jan. 8. 11:44
2/11 A kérdező kommentje:
géptől nem tudok megszabadulni, mert szükségem van rá suliba is... vagyis h házikat ezen kell csinálni...stb. S itthonról nem engednek ki.. nem tudok egyszerúen mást csinálni.a tv nem köt le.. meg semmi...+ anyumék örülnek neki h a gép előtt vagyok. s nem kint csavargok.... ( sztem ez se normális.. mert 16 évesen azért már kimehetnék este...
de gondolom azért délután , meg amikor nem kell tanulnod reggel csak ki engednek , hát akkor menj el barátnőidhez , meg ahova akarsz , aztán este majd gépezel vagy alszol :) ha nem engednek el akkor. Ha már délelőtt, délután nem minden nap gépezel az is valami .
2010. jan. 8. 11:59
pasizz be. Komolyan. Én is gépfüggő voltam első nőming, és rájöttem, hogy dugni jobb :D
18F
2010. jan. 8. 12:14
Hát igen, ez korunk „betegsége". Sajnos én is a „betegek" közé tartozom! És velünk együtt rengeteg ember. Egyszerűen hozzászokunk, mint más az alkoholhoz, cigarettához. Én azzal próbálom ellensúlyozni, hogy lehetőleg sokat vagyok szabadban, biciklizek, túrázok stb. Persze, ha újra NET közelébe jutok megint rászabadulok....:)
2010. jan. 8. 12:16
Ugyanez a cipő.
Az én megoldásom az, hogy soha, semmilyen körülmények között ne hanyagold el a sportot. Vagy heti 3-4x jártam squasholni, vagy futni, vagy kondizni... Így talán kevésbé viseli meg a szervezetet ez a függőség.
2010. jan. 8. 12:20
Ez civilizációs betegség, és ellenszer nincsen, mert egyre fontosabb hogy be legyél kötve az információs szuper sztrádába, egyszerű civilizációs betegség. Az egyetlen amit tehetsz hogy kompenzálsz ahogy az előttem válaszoló írta. Sportolj mellette, válassz egy hobbit ami úgy ahogy leköt, olvass, próbáld meg a festést, az is maximálisan kikapcsol. Fontos megértened hogy itt nem az a kérdés hogy hogyan szabadulj meg a függőségtől, hanem hogy hogyan tudod kezelni és a részedé tenni, úgy hogy ne ártson, mert ettől már szabadulni nem tudsz, de ez nem feltétlenül tragédia.
2010. jan. 8. 12:31
"házikat ezen kell csinálni" KIZÁRT!!!
Aki szegény, és nincs gépe, az eleve nem végezhet középsulit???
2010. jan. 8. 13:42
Előzőnek: Mondjuk aki informatika szakra jár annál esetleg kellhet a számítógép nem?
2010. jan. 8. 13:49
10/11 A kérdező kommentje:
háát én gimibe járok.. de nekünk számitógép létfontosság suliba. prezentációk is kellenek elég gyakran szinte minden órára... szóval azt pedig máshogy nem tudom megoldani. Akinek pedig nincs gépe, annak más csinálja meg álltalában...
Kapcsolódó kérdések: