Defqon1 kérdése:
Azt szeretném tőletek megkérdezni van a asus memo pad 7 hd tabletom és lehet vele cs 1.6 játékkal játszani? és magyar public szerveren szeretnék
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 19:35
21/27 anonim válasza:
Erről csináltam egy PRint screent dagadt g*cí :)
22/27 A kérdező kommentje:
nyugodtan nem zavar te meg egy...ha te is ledagizol én is mondok valamit ennyi
2014. júl. 9. 00:21
23/27 anonim válasza:
Figyelj! Elmondom neked! 18 alatt vagyok, de esküszöm több eszem van! Legalább tudok angolul, Nem undorítóskodok, nem anyázok videóba. Nem baj fiúk nem sok van neki hátra! Norbi bácsi majd fizeti a korházi kezelést vagy a temetést
24/27 A kérdező kommentje:
és ki faszt érdekel hogy neked több pénzed van ? leszarom meg azt is hogy tudsz angolul felőlem tudjál németül is és minden nyelven leszarom...
2014. júl. 9. 10:33
26/27 anonim válasza:
Te mindent leszarsz még a szart is leszarod ember, gondolkozz, Gyereked sosem lesz! Ha meg lesz akkor nagyon fogom sajnálni szegényt hogy te vagy majd az apja. De sebaj csarni segít azt is eltartani! NEKED se.x után gyerek rögtön, Tudod egy gyereket el is kellene tartani! Játszótérre menni vele vásárolni neki etetni itatni. Stb :) De hátha észreveszed magad, De hogy akarsz csajt? Kérlek tegyél fel egy olyan kérdést: 170 kg vagyok ki járna velem? egész nap bent vagyok és játszok az új PCmen!
Na lássuk milyen válasz lenne, mert így senki se fog veled járni! Esetleg egy ugyanolyan testsúlyú ember.
Kérdező neve: Molnár Krisztián! Keressetek rá! Járnátok e vele? rögtön mi? álompasi :D
#Anonymous
27/27 anonim válasza:
Molnár krisztánnak csaj? Basszus... Lehetetlen elképzelni.. Max az ő súlycsoportjából... De úgyse éli meg, mert már egy sertés szakértő szét akarja boncolni, hogy milyen fajta sertés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!