Tudom, még elég korai megkérdezni, de mikor lesz magyar szinkronja az Így Jártam Anyátokkal c. sorozat 8. évadának illetve még hány évadra lehet számítani?
Figyelt kérdés
Vajon 10. évadig kitolódhat a sorozat?2012. dec. 19. 00:02
1/4 anonim válasza:
Egyesek szerint az egyik főszereplő már most kiszállna, de nincs megerősítve. A produkció bejelentette hogy van elképzelésük egy 9. évadról.
Magyarul kb. egy év múlva lesz látható, legjobb esetben szeptembertől. A hetediket elszúrták azzal hogy gyorsan egy hónap alatt leadták. Heti egy részes bontásban jobban el lehetett volna húzni és rendszeres nézőket szerezni hosszabb távon.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Akkor megunták volna.Amúgy meg azt hallottam, hogy lesz 13.évad is, de az valószínűleg pletyka.De indavideón 8.évad 12.részig megnézheted az összes részt 8.évadból felirattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!