Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Azt szeretném tőletek megkérde...

Defqon1 kérdése:

Azt szeretném tőletek megkérdezni van a asus memo pad 7 hd tabletom és lehet vele cs 1.6 játékkal játszani? és magyar public szerveren szeretnék

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 19:35
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
amúgy nem én vagyok a legkövérebb ember szóval csak azért mondod mert irigy vagy rám vagy utálsz ez a 2 lehetőség lehet :)
2014. júl. 8. 20:50
 12/27 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki irigy.
2014. júl. 8. 21:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Utána néztem és tényleg(!) kriszti az ország legdagibb embere o.0.. Kinek van gusztuse hozzá?
2014. júl. 8. 21:32
 14/27 A kérdező kommentje:
ettől még úgy se lesz semmi,jobban nézz utána dolognak fiam mert nem én vagyok legkövérebb ember...
2014. júl. 8. 21:47
 15/27 anonim ***** válasza:

Amúgymeg ki a f**** érdekel, hogy ki a legkövéreb? Ő is ember.. Neki is vannak érzései...

Nem hiszem el, hogy a sok 10 éves nyomorékkal telelesz nyáron a gyk mert anyuci engedi nekik, hogy nyáron gépezzenek 10 percet és természetesen akkor is itt verik a nyálukat...

Amúgy meg az !ELSŐ" találat: [link]

Inkább takarodjatok aludni... Sőt! Jobb lenne ha inkább lemennétek az "uccára" és egy kis dzsojával szétszívnátok az agyatokat!

2014. júl. 8. 21:58
 16/27 anonim ***** válasza:

1.Nem fog menni!

2.RÁD a kutya se irigy mégis ki lenne az ezt csak vagy te vagy valami hülye bebeszéli a kis lelkednek hogy megnyugodjon a feliratkozóid fele röhög rajtad a másik meg vagy szánalomból(de szerintem már azok is csak röhögnek) szóval rád SENKI sem irigy fogd fel! További szép napot!

2014. júl. 8. 22:00
 17/27 anonim válasza:

IRIGY VAGYOK MOLNÁR KRISZTIÁNRA!!!

[link]

2014. júl. 8. 22:12
 18/27 anonim ***** válasza:
Mire vagyunk irigyek? hogy hetek hónapok kérdése és lefordulsz a székedről? xD gratulálok, Mire legyek irigy a gépedre? pff :) 200.000Forintért nemrég fejlesztettem, kicsit nyomorék vagy! norbi bácsitól kérjél kocsit, defqon jegyet stb
2014. júl. 8. 22:15
 19/27 anonim ***** válasza:

Ez a csaj illik hozzád: https://www.youtube.com/watch?v=1tcoJ0m_fnQ

és ne fújjoz!!!!!!!!!!!!!!! Mert esküszöm rondább vagy a csajnál! Szép pár lennétek! Mind 1 krisz, rajtad már az egész világ röhög! Még pálinkát sem tudsz inni!

2014. júl. 8. 22:16
 20/27 A kérdező kommentje:
röhögjenek csak azért csinálom azért van a youtube te...
2014. júl. 8. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!