Valami számítógép zseni tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a facebook oldal itthon le van tilva az egész formában.Elvan valahová téve a program.Se [link] nem tudom használni mert az is le van tiltva.Nem tud valaki olyan linket amivel belehet lépni gépen???Mondjuk,ha itthon minden belépőhelyzet le van tiltva akkor gondolom nincs megoldás,de hátha....2014. júl. 8. 07:45
11/14 A kérdező kommentje:
10 es!beadta a belépő oldalt de ezt írta: Cookies zijn uitgeschakeld in je browser. Schakel cookies in in de browserinstellingen om door te gaan.
2014. júl. 9. 09:11
12/14 A kérdező kommentje:
Nem miattam van,hanem a húgom miatt!!!És a telómon pedig nincs net.Am is vodás vagyok.
2014. júl. 9. 09:13
13/14 anonim válasza:
na de akkor tudsz beszélni szüleiddel, hogy így te sem tudsz, ami rossz. ha letiltani le tudták, gondolom csak ki tudják találni, hogy lehet megoldani, hogy te attól tudd használni. egyébként azért nem magyar, mivel proxy mögül léptél be, ami egy külföldi ip-t ad, ezért úgy látja a facebook, mintha nemtom melyik országból mennél fel. ha mindenféle biztonsági beállítás be van állítva a profilodban, akkor nem nagyon ajánlom, hiszen a facebook nagyon gyorsan fel tudja függeszteni a fiókot, ha olyan helyről lépnek be, ahonnan még életedbe sose, mert azt hiszi, hogy valaki illetéktelen lép be. azt meg csak úgy tudod feloldani, ha egy ismert gépről lépsz be, amit ugye így letiltva nem tudsz.
14/14 A kérdező kommentje:
0.facebookal beengedett amit belinkeltek itt.De bonyolult.Csak üzit mutat.Se kép se üzifal se chat....Ők azt hiszik,ha én tudom a progit majd elmondom neki,hogy tudjon fb-ni.Mert a fiú tesónk tette el és én meg egyáltalán nem értek ezekhez...
2014. júl. 9. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!