Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valami számítógép zseni tudna...

Valami számítógép zseni tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a facebook oldal itthon le van tilva az egész formában.Elvan valahová téve a program.Se [link] nem tudom használni mert az is le van tiltva.Nem tud valaki olyan linket amivel belehet lépni gépen???Mondjuk,ha itthon minden belépőhelyzet le van tiltva akkor gondolom nincs megoldás,de hátha....
2014. júl. 8. 07:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0.facebook.com?
2014. júl. 8. 07:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam és azt írta az én mobilszolgáltatómnál nem elérhető....
2014. júl. 8. 08:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha a gépen van letiltva, akkor egy linux live CD-vel könnyen megkerülhető. Ha a routerben, akkor nem sokat tehetsz. Menj ki a vasútállomásra, és használd az ottani nyílt wifit. De egyébként egyszerűbb, ha szót fogadsz a szüleidnek, meg rendesen viselkedsz, és akkor nem fognak eltiltani tőle.
2014. júl. 8. 09:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok már tini.Mástól lett letiltva az fb a családban és ezért én sem tudom használni.Itt pedig nincs am. se állomás.Meg van nyílt wifi,de van jobb dolgom is mint kijárni wifizni ilyen melegben.De nem értem milyen cd-ről beszéltél.
2014. júl. 8. 10:06
 5/14 anonim ***** válasza:

"De nem értem milyen cd-ről beszéltél"

[link]

2014. júl. 8. 10:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Ezen a google jön be.
2014. júl. 8. 10:20
 7/14 A kérdező kommentje:
értem,hogy keressek rá,de ettől nem fog bejönni a fb.
2014. júl. 8. 10:20
 8/14 anonim ***** válasza:
[link] megér egy próbát
2014. júl. 8. 17:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Ó, hogy állandóan változtatni kell azon, ami működik...

[link]

2014. júl. 8. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:

előbb azt kéne megtudni, honnan van letiltva. 0.facebook úgy működne gépen, ha van telekomos telefonod, és annak a netjét megosztod a gépen...vagy akkor már sokkal egyszerűbb telefonon...

de szerintem ez is sántít egy kicsit, hogy nem miattad van letiltva...:D ha ez így van, akkor meg tudnád beszélni azzal a valakivel, hogy neked lehessen már...és majd kitalálják a megoldást.

2014. júl. 8. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!