Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok több Gmail...

1981-ben születtem kérdése:

Hogyan tudok több Gmail fiókot nyitni "telefonszám megadás" lépésének kihagyáséval?

Figyelt kérdés
Van, hogy átugorja ezt a lépést, nem mindig kéri.

#telefonszám #Gmail fiókot nyitás #lépés kihagyása #Gmail fiókot nyitás telefonszám nélkül #Gmail fiókot nyitás telefonszám kihagyásával
2014. júl. 1. 13:41
1 2 3
 21/21 Ensign Mercy válasza:
60%
Én megoldást ugyan nem tudok, de nekem se engedi, hogy telszám megadása nélkül hozzak létre fiókot. Ebben a hónapban 2 új gmail fiókot hoztam létre, egyiknél se kért semmi ilyet. Át tudtam ugrani a dolgot, nem volt belőle semmi fennakadás. De most annak ellenére, hogy mindent ugyanúgy csinálok, mint az eddigi fiókok létrehozásánál, nem engedi létrehozni a fiókot telszám megadása nélkül :/.
2015. nov. 18. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!