1981-ben születtem kérdése:
Hogyan tudok több Gmail fiókot nyitni "telefonszám
megadás" lépésének kihagyáséval?
#telefonszám #Gmail fiókot nyitás #lépés kihagyása #Gmail fiókot nyitás telefonszám nélkül #Gmail fiókot nyitás telefonszám kihagyásával
11/21 A kérdező kommentje:
Tehát se be nem léptem a Gmailembe, se nem próbálkoztam hetekig, hogy pihentessem, hátha ez a gondja. Egyébként én XP-t használok 1magos asztali géppel, az ismerősöm Win 7-et használ laptoppal. Zalaegerszegen lakom. Lehet, hogy az itteni T-com a hiba oka? már számos gond van vele. Nem csak ez. Egyre lassabb például! Nem javítják.
12/21 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem: az ismerősnek több magos a gépe i3-as Proci. De hát aligha hiszem, hogy ez befolyásolja ezt. Hátha valaki látja, hogy itt nem a gépek közötti különbség, hanem valami más a baj most
Jó, hogy a szemszínt nem kevered már ide!
TeamVieweren bármikor regisztrálok nektek címet!
2014. júl. 1. 14:49
14/21 A kérdező kommentje:
15/21 A kérdező kommentje:
Ammeg mi ? lol
Magyarázat?
Link?
Ingyenesen letölthető program?
Amúgy elhiszem, de valami oka csak van annak, hogy nálatok működik, nálam meg még hosszú idő után sem.
A TeamViewer egy program. Letöltöd, elindítod (telepíteni sem kötelező) Egy egy 9 jegyű számot és egy 4 jegyű jelszót. Ezt a kettőt megadod valakinek, akkor rá tud csatlakozni a gépedre, azt látja amit te is látsz és irányítani is tudja, amíg fut a program és amíg a jelszó meg nem változik.
Természetesen bármikor megszakíthatod a kapcsolatot és onnantól nem tud csatlakozni.
2014. júl. 1. 15:02
17/21 A kérdező kommentje:
Tehát távoli asztali elérés. a feltöltött képemet, amit kommentbe küldetem, még csak nem is ismeritek? Most egy kicsit ellépek a géptől! Addig is várom a választ.
Ellenőrzés kihagyása (telefonos ellenőrzés lehetséges)
A négyzetből vedd ki a pipát hogy
fogadjunk hogy igy csinálod ahogyan a képen
[link]
2014. júl. 1. 15:13
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nem, soha sem rakok pipát abba a jelölőnégyzetbe, az alatta lévőbe viszont mondanom sem kell, hogy muszáj raknom, mert különben nem is válik aktívvá a képen látható kék gomb. Ennek a gombnak a lenyomása után jön elő nálam az az ablak, amit feltöltöttem. írtátok, hogy nálatok nem jött elő. Próbáljatok meg zsinórban egymás után fiókokat kreálni! Ha nem jön elő Nektek, akkor az már tényleg érdekes lesz már.
20/21 A kérdező kommentje:
Adtam egy zöld lájkot neked is, mert örülök, hogy ennyi energiát fektettél a dologba és csak úgy mint a többiek, jól gondolkodtál. Tegnap elgondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy az előző lépésben is lehet talán valamit manipulálni a cél érdekében. Ekkor ugrott be, hogy mi lenne, ha még egy lépéssel előbbre mennék és kivenném azokat a kis ablakokat, amelyek a Gmail címeket tárolják a nyitó oldalon. Az te megoldásod fordítottját is kipróbálom, (pipát rakok oda) de lehet, hogy a címek kivétele lesz a megoldás. Tehát végül te vezettél el a megoldáshoz. Nagyon sok reményt nem adok neki, úgyhogy aki tud jobbat, nyugodtan írjon most.
Kapcsolódó kérdések: