COMMAX kérdése:
Telefonszám internet bekötéshez?
Figyelt kérdés
tudnátok nekem internet bekötetök telefon számot irni? asztali géphez kellene valamijen netet tudtok nekem ajálni? csak ne invitelt mert már probáltam és jött levél hogy elutasitanak mert hálozati rendszer hiba.-.-" pedig a szomszédban is van net ugy h nem értem léci segiccsetek internet bekötetök telefon számokat irjatok köszi.2014. máj. 20. 14:46
1/5 anonim válasza:
A szomszédnak milyen netje van? Megkérdezted?
2/5 Tengor válasza:
Ez igen csak eltérő helyenként. Az invitel mellett telefon általában a T-Home szokott még szolgáltatni.
4/5 anonim válasza:
Ezek a telefonszámok publikusak.
Például:
Telekom: 1412
UPC: 1221
DIGI: 1272
Ezek a cégek nem internet beköttetők, hanem szolgáltatók. Tévét, internetet és telefont szolgáltatnak.
5/5 anonim válasza:
Azért érdemes lett volna elárulnod, hogy merre fele is laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!