Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Veszélyes az illegális letöltés?

Veszélyes az illegális letöltés?

Figyelt kérdés
németországban és ausztriában tényleg olyan szigorúan veszik az illegális letöltést meg a torrentezést mint ahogy az emberek pletykálják ? nem ritkán hallok börtön büntetésröl és magas pénz büntetésröl sem .

2014. jún. 29. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek nagy része torrentezik lehet hogy szigorúbban veszik de nem hiszem hogy bárkit is lecsuktak volna emiatt max akkor ha a konyhában egy szerverközpont üzemel :)
2014. jún. 29. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a világ fele torrenten él, max ha a kivételesen nem autósokat cs*szegető szuperzsaruk betörik nálad az ajtót, és azon kapnak, hogy éppen töltöd le a CoD 8 kalózváltozatát, akkor sem lesz nagy baj, sőt olyan is van, hogy meg sem bűntetnek, ha megmondod honnan töltötted le, mert azzal is közelebb jutnak a félelmetes torrentmaffiához. Ha meg nem, akkor meg kiperkálsz egy ötezrest, aszt Codozhacc.

KB. ennyi.

Sőt, sokminden legális is, pl.:

- 1-2 zene saját használatra,

- stb.

Pl.: a uTorrent is legális.

2014. jún. 29. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Utánanézegettem, és ez több mint pletyka. Nem értem a mechanizmusát, és most nem is nézek utána. börtönbüntetés azért nincs, de ilyen 800 ojrós büntik nem ritkák.

Amúgy ha pontosat akarsz tudni, akkor tuti van németországi magyaroknak facebook oldala - nem ritkák az ilyenek- s kérdezz rá ott.

2014. jún. 29. 19:01
 4/5 Emberek ***** válasza:

Maga a uTorrent szoftver nem illegális, csak annak olyanfajta használata, ami anyagi kárt okoz(hat) másoknak.

Azaz torrentről leszedni egy Linuxot nem büntetendő, de a CoD 8 már igen.

Egyébként a kishalakat nem vadásszák, hiszen a kishalak nagy oldalakról töltögetik le a cuccot

2014. jún. 29. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nyugaton kezdenek elterjedni az online szolgáltatók, netflix, spotify ezek viszonylag potom pénzért havi szinten korlátlanul használhatóak, így a film és zene letöltése ki is lőve.

A játékokat meg általában megveszik az emberek, hiszen keresnek annyit, hogy megtehessék. Nem úgy mint itthon, hogy a 20.000Ft-os játék a minimálbér harmada.

Persze ott is vannak akik letöltögetnek, de mára kezd csökkenni a számuk.

2014. jún. 30. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!