Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Torrent letöltés illegális?

Torrent letöltés illegális?

Figyelt kérdés
KÉREM CSAK HOZZÁÉRTŐK VÁLASZOLJANAK!!!!!
2012. okt. 27. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem, de igen... attól függ mit töltesz. maga a torrentezés nem.
2012. okt. 27. 12:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Maga a torrent, mint fájlmegosztási megoldás nem illegális csak, ha illegális anyagot töltesz vele. Jogilag viszont nehezebb megfogni, mivel a torrent trackerek nem tartalmazzák magát a letöltendő anyagot és a felhasználók is csak szeleteket töltenek fel egymáshoz (kivéve, ha egyetlen seeder van).
2012. okt. 27. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően illegális mert adatlopásnak minősül. De elmagyarázom azt ha nem élsz vissza vele akkor a kutya nem foglalkozik ezzel. Ez azt jelenti hogy ha nem árulod pénzért a letöltött filmeket, játékokat meg zenéket és stb... akkor nem lesz belőle baj. A szoftver rendőrségnek nem az a célja hogy a letöltőket büntesse mert nem ezek sértenek komoly jogokat meg egyebeket. Az illetékesek azokra hajtanak akik az adatot feltöltik, vagy a torrent oldalt üzemeltetik, mert gondolj bele szerintem senki nem akar bíróság elé állítani olyan felhasználókat akik csak maguknak töltenek le ezt azt főleg gyerekeket vagy idős nyugdíjasokat mert ilyenek is vannak. Meg azzal nagyon semmit nem érnek el, mert ugye a feltöltőket, a szerverüzemeltetőket, meg azokat keresik akik pénzért letöltik majd eladják feketén.
2012. okt. 27. 12:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Mielőtt hülyeséget válaszoltok utánanézhetnétek: [link]

Ha csak letöltesz torrenten (tiltod a visszatöltést), akkor legális.

2012. okt. 27. 12:39
 5/11 anonim ***** válasza:

"Mielőtt hülyeséget válaszoltok utánanézhetnétek"

Akkor te miért nem olvasod el azt, amit belinkelsz??

A szoftvereknek és játékoknak még a letöltése is illegális, ahogy itt írták, így inkább ne szólj le mást, ha nem vagy tisztában a dolgokkal...

2012. okt. 27. 15:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Fehérsrác, nem úgy van, h saját felhasználásra szoftvert, gamet letölteni legális? Én ezt vettem ki a linkből...
2012. okt. 27. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem!

Szoftverről másolatot készíthetsz, de a másolathoz ugye kéne rendelkezni egy eredetivel is.

"szoftvert letölteni engedély nélkül" - Ez tilos. A linkben is ez van...

2012. okt. 27. 17:55
 8/11 A kérdező kommentje:
bazeg
2012. okt. 27. 19:06
 9/11 A kérdező kommentje:
nananananaaaaa! BIZTONSÁGI MÁSOLATOT lehet csinálni a szoftverről!!! és ez mire is való?? ha valami (akármi) történik az eredetivel, akkor az lehet használni, nem???
2012. okt. 27. 19:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen. De ha nincs eredeti amit számlával sem tudsz igazolni akkor miről készítetted a másolatot?

Ennyire viszont ne menjünk bele. Az első 3 válaszban benne van ami fontos, én csak azért írtam, mert a belinkelős 4 válaszoló lehülyézte a többit, holott nincs igaza...

2012. okt. 28. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!