Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » League of Legends-ben milyen...

XxXxSaNyIxXxX kérdése:

League of Legends-ben milyen hőst vegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a közelharcosokat,akik erősek és sebzésre kell fejleszteni,de ha ajánlotok valami jó lövészt,mágust megnézem és átgondolom. Kezdő vagyok ha lehet 6300 alatti hős legyen mert ahogy már mondtam kezdő vagyok.

Olyan érdekel tehát amivel nem nehéz játszani és nem is túl drága.

2014. jún. 28. 12:36
 1/2 anonim válasza:
Master Yi, egyszerű, erős és olcsó.
2014. jún. 28. 19:08
 2/2 savanyújóska ***** válasza:
Az a bruiser/melee adc, aki neked kell, Yi akkor eros, ha van eleg farmod, ha nincs, akkor eleg kinszenvedes, illetve elegge papir szegeny, ha eleg dmg kell, inkabb takaritani lehet vele nagyon jol. Tryndamere lehet meg lehetoseg, de kezdokent nem fogod tudni hasznalni az ultijat, el kell talalni, hogy mikor lesz belole kill, de ehhez azert kell tapasztalat. Jax az, aki nagyon eros mindenhogy, es nem annyira rossz, ha elrontod az ultit, bar ha jol csinalod, nagyon szep diveokat lehet vele menni.
2014. jún. 29. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!