Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A League of Legends-ben...

A League of Legends-ben tudnátok segíteni? Xin Zhao-ra milyen cuccosokat vegyek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Google.
2014. jún. 8. 11:00
 2/2 savanyújóska ***** válasza:

Meccsfüggő, de a lane is számít.

Start: valamelyik doran + poti, cipőnek 99% Berserker, ha szoptok homeguard, amúgy alacrity, captain, vagy furor

Must have: Trinity Force, általában Zealt éri meg utoljára venni, én topon elsőnek, jungleben lantern után rusholno szoktam

Assassin ág: BotRK, IE, PD, Goshtblade, Guardian Angel, Zephyr, Statik Shiv, Bloodthirster

Splitpush ág: Ravenous Hydra, Statik/PD, Bloodthirster, Randuin, IE, Zephyr

Offtank/tank: Randuin, Warmog, Thornmail, Frozen mallet, Frozen heart, Iceborn gauntlet

MR: Banshee's Veil < Spirit Visage (W miatt), Wit's End, Hexdrinker, Maw of Malmortius, Mercurial Scimitar

Jungleben Bloodrazor, Lantern, utána ld. fent.

Az ágak nincsenek sorrendben, és szabadon kombinálhatóak, csupán aszerint rendeztem, hogy milyem jellegű buildhez mi dukál. Általában mindem bruiserre ha offenzív az első nagy itemed, a második defenzív legyen, még ha csak egy giant's belt is, jól jön. AS itemből cipőn kívül 2-3-nál több nem kell, kimaxolt W-vel full builden karcolni fogod a 2.50-es capet. (Pl. Triforce, PD, Zephyr, IE, Randuin, Bloodthirster) Zephyrt általában cipő helyére szoktam lategameben, mert csak baromi sok AS-t, meg egy kis AD-t ad. Cipőd lehet Ninja Tabi, vagy az MR cipő, ha elégnek érzel annyi tankosítást.

2014. jún. 10. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!