A League of Legends-ben szerintetek melyik karaktert vegyem meg ezek közül:Fiddlesticks, Teemo, Tryndamere, Twisted Fate, Xin Zhao vagy Corki?
attól függ, hogy melyik lane-en játszol és milyen a játékstílusod.
Saját tapasztalat:
Fiddle-t jungle be vittem/viszem. Ott elég szépeket lehet összehozni :)
Teemo: most komoly? Inkább ne vedd meg... van belőle most is elég..
Trynda: Jungle/top. Ultival nagyon erős tud lenni. Early gameben nagyon tudod bosszantani az enemyt :))
TF: Nagyobb szinteken már "elvész" az ereje. Viheted MID-re, de manapság már lehet látni boton ADC ként ._.
Xin: Egy elég erős Jungler/top karakter. Sajnos még nem próbáltam ki.
Corcki: Amikor free volt, akkor nagyon élveztem vele a játékot, de én egy kicsit gyengének találtam. ADC.
Én azt mondom, hogy próbáld ki az összeset és amelyik megtetszik, azt vedd!
a válaszoló elég gyakorlatlan még a lol-ba
Trynda nem csak earlybe erős végig op
TF egy mester kezében nagyon hasznos adc ként pedig már rég nem illik bele a meta-ba
Xin op
Corki:adc 6os tól jól tudsz harrassolni és pokeolni az ugrása nagy segítség
kezdőként inkább tryndamer,xin amit tudok ajánlani
Trynda nem csak earlybe erős végig op
TF egy mester kezében nagyon hasznos adc ként pedig már rég nem illik bele a meta-ba
Xin op
Corki:adc 6os tól jól tudsz harrassolni és pokeolni az ugrása nagy segítség
1. Ki mondta, hogy end game-ben nem op?
2. Azt írtam, hogy szokták vinni, nem padik azt, hogy bent van a meta-ban. ( amúgy plat 3-4-ig oly tök mind1, hogy mi van a meta-ban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!