Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Skype-on felkeresett egy...

Skype-on felkeresett egy pedofil, hova jelentsem?

Figyelt kérdés
Ma reggel ír nekem egy teljesen ismeretlen nő (egyáltalán nem biztos, hogy nő), hogy szeretne képet küldeni nekem, csak regisztráljak egy weboldalra (amit én nem merek megnyitni), stb.

2014. jún. 28. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:

talán az lenne a legegyszerűbb,ha jelentgetés helyett,teljesen megszakítanál vele mindenféle kapcsolatot,

-azt akkor majd keres magának mást,azt jónapot,

2014. jún. 28. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Azt írja, a blokkolás után pipáld be hogy Jelentés.

Ha bemásolod ide a linket akkor megnézem, lehet jelenteni a Googlenek, Esetnek, Firefoxnak ha problémás.

2014. jún. 28. 08:53
 3/8 A kérdező kommentje:
2014. jún. 28. 09:03
 4/8 anonim ***** válasza:

"ismeretlen nő (egyáltalán nem biztos, hogy nő)"

"csak regisztráljak egy weboldalra (amit én nem merek megnyitni)"

És ebből következtetted ki, hogy pedofil... Elég gyerekes indok.

A másik, hogy állítsd be a skype-ot, hogy csak a partnerlistán lévők tudjanak üzenetet küldeni. Amúgy lehet, hogy csak egy spam robot talált rád és a weboldalt reklámozza, netán vírust akarnak a gépedre juttatni.

2014. jún. 28. 10:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Előző kérdező, rendben, ha akarod kimásolom, hogy miket írt nekem, aztán rájössz, hogy ez nem egy spam robot.

Itt a párbeszéd:

Ő: are you online?

Én: yes. who are you?

Ő: I'm 23/F looking for someone to talk too...

My real name is Amanda and from Cali, can i ask u something?

Do you like big booty girls with big tits? lol seriously cuz thats what i have. Is that too much for you to handle?

Én: No.

Ő: ok this is really turning me on, i wanna show you what i'm wearing right now.. is that ok?

Én: Shut up, find another idiot

Ő: :) (heart) you make me smile a lot :) (heart) i want you to hold on really hard ;) i'm going to setup my camera for you.

Én: pls no.

Ő: Ok this is super easy just like goto [link] and accept the invitation on that website.

Én: You're a pedophile, or an idiot.

Ő: Don't worry baby the site i'm on is FREE to join all you have to do is register they support mobile phones too :)

Ezután letiltottam. Vannak még kétségek, hogy ez nem egy pedofil?

2014. jún. 28. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Ehhez kellett ez az információ, mivel nem vagyok távolbalátó parafenomén. De még ebből se derült ki semmi számomra. A pedofíliához ez még édeskevés. Ismerkedni, beszélgetni, weboldalára akart meghívni. Bár a link eleve gyanús, de inkább vírustól kell tartani.
2014. jún. 28. 11:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Meg fogsz lepődni, de ez továbbra is egy (szarul) beállított spambot. Az nem tűnt fel, hogy minden egyes válaszodat úgy vette, hogy "persze, szeretem a csöcsöket" és eszerint válaszolt?

A link egy fizetős privát webkamerashowra mutat, valószínűleg az is fake vagy videó. Lényeg hogy fizess.

A te korodat pedig egészen biztos hogy nem nézi, szóval ettől még nem pedofil.

2014. jún. 28. 15:23
 8/8 anonim válasza:
Tiltsd le de ha Amanda a neved vigyázz az ilyenekkel(Amanda Todd ;))
2014. jún. 30. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!