T-home-os Wifi Routert lehet-e naplózni, és ha igen hogyan?
Azokban a T-Home-os HGW eszközökben minden le van tiltva. Sokban még a port forwarding sem működik. Max csak a WiFi jelszót lehet átállítani.
Ebből kiindulva az internet forgalmat sem tudja naplózni.
Próbáltam azt is, hogy Google Chrome-ot használok mindegyik eszközön, e-mail címmel szinkronizálva, ez tök jó lett volna, mert e-mail cím alapján minden eszközön, az összes előzmény megjeleníthető és még keresni is lehet benne, viszont az oldal amire másolgatom be az adatokat, csak Mozillával működik. Két böngészőt használni, ekkora mennyiségű napi adatfeldolgozásnál meg egy igazi rémálom. Próbáltam, de már az elején összezavarodtam, hogy mikor, mit, hova másolok és közben figyelnem is kell. :) Szóval valami olyan megoldást keresek amiben Ctrl+F-el tudnék keresgélni, ha szükség van rá.
Egy eszközt használni szintén rossz lenne, a gép alacsony asztalon van és földön ülve dolgozok rajta, ami napi 8 órában elég rossz, ekkor szoktam elővenni egy-két órára a laptopot, ami meg lassú, de addig jó, amíg pihentetem a hátam, a telefon gyorsabb a laptopnál, de ezt is csak egy-két óráig szoktam használni, mert akkor meg a kezem fáj. :D Egyszerűen nem találok megoldást. Nagyjából oké lenne így, ahogy most csinálom, ha az előzmények egy helyen lennének. Sokat javítana probléma esetén a munkatempómon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!