Wifi Netvadász csatlakozik de nem ad IP-t, mi lehet a baj? (Bővebben lent! )
Szia
Szeretnék segitséget kérni,
a jelenlegi konfigurációm:
Wifi parabola antenna :
Wifi kábel 10 M :
Adapter wifi : [link]
illetve wifi jel fogására alkalmas Ruter : ( TP -Link 743ND : [link]
A parabola antenna csatlakozója N a ruteré és a wifi-é SMA.
Az elérni kívánt wifi pontra rálátásom van illetve a jelenlegi konfigurációval látható az elérni kivánt wifi , felcsatlakozik Csatlakoztatva csak nem tudja azonosítani a hálózatot ( ha jól tudom nem kapok IP címet ) ezért nincs Hozzáférés Korlátozott kapcsolat lessz.
Ha jol emlékszem vagy 4-6-7 dB volt a jel a Ruteren a wifi adapteren a számitógép 2 jelszintre becsülte , vagy 1 -re.
Van esélyem hogy kapcsolatot tudjak létesiteni a Wifi ponttal ?
Minn kéne változtatnom?
Mennyi jelszint szükséges felépíteni egy kapcsolatot?
Most a jelenlegi kábel vesztesége 0.6dB/m összesen: 6 dB
Sokat számít vagy egy 2 m kábellel jól működne ?
A WIFI ami adja a jelet működik rendesen, illetve amikor a kábel kint volt a cserepek felett álitás alatt volt akkor még felcsatlakozott de most meg nem akar IP-t adni.
Imádom az ilyen irányított antennás kérdéseket.
Az lehet, hogy a te vételi oldalon nagyobb nyereséget érsz el, de amikor jelet adsz visszafelé, akkor már a dolog nem működik, ugyanis a túloldalon az adó helyett már vevő van, és neki az antenna nyeresége nem lesz jobb, még akkor sem, ha te bármilyen különösebb hullámterjedési mérés nélkül fix teljesítménnyel sugárzol a nem minősített alakú, nem a közegre illesztett irányított antennáddal.
Én szeretném venni a jelet , nem adni.
Az utcárol a laptop beépitett wifije is befogja a jelet.
Egy Hotspot-rol van szo tehat nem tudom azt erositeni.
Most 10M kabelem van amikor allitottuk a teton betudtam lepni adott ip cimet de ahohy a padlas ala bevittuk a kabelt csatlakozik de nem ad ip-t gondolom a gyenge jel miatt.
Ha le cserelem a kabelt 2 M -re akkor ?
Javulna a hajzet ???
4,8 dB mearadna , igy 6 dB vesztesegem van.
Mond meg nekem, miért olyan nagy valami előfizetni saját netre?
Egy csomó kínlódástól megszabadítanád magad, nem kéne drága felszerelést se vásárolni hozzá. Komolyan nem értem miért jó ez a bizonytalan potyázás. Ráadásul még csak nem is legális.
'Én szeretném venni a jelet , nem adni. '
Szerinted akkor hogy kommunikálasz az adóval ha te nem adsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!